Автор Тема: Зелена аура  (Прочетена 3143 пъти)

Мортиша

  • Гост
Зелена аура
« -: Септември 18, 2012, 16:54:10 »
.
Област

 

Описание


Физическа ++ Баланс на ум-тяло, силен ум-тяло, съзнание, имат нужда да се движат, здрави и физически активни хора
Емоции + Задоволство, хармония, равновесие, открит, приятелски, естествен израз на сърцето, здрави корени, сигурността в съзнанието
Умствена ++ Бързо, детайно мислене, общителни, високи идеали и очаквания, изразяване на мисли, лесно се отегчават, консервативен
Духовна + Природата е Бог, хармония и баланс
Мотивация   Създават баланс, мир, хармония, нужда да се учат и общуват
Мисия   Да се насладят на живота в хармония и баланс, да изразят себе си
Растеж   Естествен процес на растеж, развитие, цели и мисия
Занимания + Плуване, танци, говори, разходки с кучето, конна езда
Зареждане на енергията + Нуждаят се от природа, разходка в парка или гората, игра с животни, да танцува, да мързелува, да бъбри
Комуникация ++ Бърза, лесно стават учители, обичат да споделят своите мисли и чувства
Взаимодействия + Лесни, открити, светли и суеверен
Връзки ++ Ориентирани към семейството, се нуждаят от малко, но близки приятели
Срещи, Приятели + Много социални, трябват им хора за да общуват и да си взаимодействат
Секс, Интимност   Естествен израз, жив, любов, привързаност
Пари + Лукс, дрехи, подаръци, почивки, харчат пари лесно, сигурност
Успех   Хармония, израза и взаимодействие с другите е по-важно, отколкото да бъдат амбициозени или имат високи цели
Работа   Нуждаете се от хората с които да взаимодействат, родени учители и комуникатори
Кариера   Учител, съветник, лекар, психолог, всички професии, свързани с хората, животните и природата

Някои от най-силните и интелигентни хора в аура спектърa. Това е цветът на съчувствие и спокойствие.
Личности със зелено в тяхната аура, са може би добри в лечебното изкуство и е много надежден. Всички природни лечители трябва да го имат. Хората с много зелено в техните аури са природни лечители.
Те обработват информация и идеи бързо, скачайки от стъпка едно на десет. Те не обичат да се занимават с всички детайли между тях. Те са много привлечени от пари, власт и бизнес. Тези бързи мислители са много добре организирани и ефективни. Те правят списъци и ефективно да проверяват елементите, включени в списъка, когато са завършени. Те откриват решения много бързо.

Когато са в силите си, те могат да постигнат всичко. Обичат да си поставят цели и са решени да ги постигат. Те са най-влиятелни в света. Също така обикновено са работохолици. Те са силно конкурентни и обичат предизвикателствата. Те живеят от поемане на рискове. Хазартът е характерен за тях, особено ако има потенциал за големи печалби.

Те също така обичат градинарството. Присъствието на човек със силна зелена аура е много мирен и спокоен опит. Имайки силна воля, тези мощни
личности са решени да имат свой собствен път, които те чувстват е правилният.

Означава, че лицето, което се радва на малките неща в живота.
Представлява растежа, баланс и може да доведе до промени.
Тя може да посочи лице, което може да се разчита и е с отворени ум.
Тези хора имат сериозни цели, живеят живота си в организирано, преднамерено и икономично.
Те са амбициозни и желание престиж, слава и власт.
Те също са пълни на състрадание и може да бъдат щедри.

Ключови думи: спокоен, промяна на енергия, естествени лечебни способности, растеж, изобилие, жизненост, хармония, баланс и красота.


Повече на: http://aura.newage.bg.

Мортиша

  • Гост
Re: Зелена аура
« Отговор #1 -: Септември 18, 2012, 16:54:47 »
Светло изумрудено зелено

Това лице може да бъде лечител и любящ човек.

Жълтеникаво зелено

Състрадание, идеализъм, баланс, креативни, комуникативни и преподаване смесено с чувство на радост.
Те имат сериозни цели и идеали и имат естествен състрадание към цялото човечество.
Те обичат да се забавляват, докато работят.
Те могат да имат ярък и бърз интелект винаги любопитен за нови идеи.
Може да са ненаситни читатели, налапват всяка книга м която може да получи, когато се сблъскате с нов обект интересен за тях.
Те са забавно да се наоколо, и да ви вдъхнови другите да си щастлив и с надежда отношение.

Тюркоаз

Този човек е чувствителен, състрадателен и лечител.

Тъмен зелен

Може да се посочи хронична депресия.

Тъмните нюанси

Може да посочи лицето е ревнив, обвинява себе си или другите, несигурност и ниско самочувствие, липса на разбиране, лична отговорност, чувствителни към възприема критика, притежателен, несигурен, алчен, съмнение с себе си, недоверие, егоистични, хитрост, манипулативен негодувание, чувствайки се като жертва.

Когато е осветен от горе, показва, че човек се стреми да разшири неговата или нейната собствена, както и общото, чувство за индивидуалност. Някой, който е добре балансиран, симпатична и състрадателна.


Мортиша

  • Гост
Re: Зелена аура
« Отговор #2 -: Септември 18, 2012, 16:55:56 »

Ум и тяло на зелената личност

Зелените са балансирани, хармонични и миролюбиви личности. Те се нуждаят от хармония в живота си и предпочитат да живеят в естествена среда. Те са най-балансираните в цветовия спектър. Също така имат силна връзка с природата. За тях е важно да живеят в непосредствена близост до гора или парк или в близост до езерото или океанът. Зелените са отворени, екстровертни, изразителни, приятелски, комуникативни и искрени. Зелените възприемат живот чрез сърцето си. Техните първични мотивацията са удовлетвореност и хармония. Те преценяват успехите си с това колко са близо до приятелите си или природата. Зелените са личности. Ако те са в сислите си и са намерили своето място, те се нуждаят от много малко за да бъдат щастливи или да се почувстват нужни. Вътрешните си щастие и удовлетворение е важно за тях и е изпълнено без много очакване.

Социален живот на зелената личност

Зелените са социални и обичат да са с техните семейства, роднини или приятели. Те обичат чувството сигурност когато са около приятелите и семейството си. Да се чувстват, разбрано и прието, е много важно за тях. Зелени личности се нуждаят от хармония и предпочитат спокойна, балансирана, спокойната среда. Когато са сред хора, това им позволява да общуват и да изразяват най-дълбоките си чувства. Зелените могат да говорят с часове. Това е терапевтично за тях. Те са склонни да говорят за своя собствен опит, много повече, отколкото за други хора. Те също нямат страх от общуването с непознати. Тези изразителни личности често се срещат в социални групи или организации. Обществената работа и споделяне на живота със семейството си и близки приятели е голямо възнаграждение за тях. Зелените имат нужда да бъда с хора, животни или природа. Това взаимодействие им казва, че те са живи и им дава усещането, че човек е необходим и е част от природата. Благодарение на способността си да споделят и да общуват, зелените, често се срещат в преподаването или терапевтичните професии.

.Взаимоотношения и интимност на зелената личност

Зеленият цвят означава, връзки и взаимодействие с хората, животните и природата. Тези отношения са основен начин на възприемане на живота. Те разглеждат света от гледна точка на свързване и лично взаимодействие. Те ще говорят с всеки, без да задръжки или съпротива. Това е естествено за тях, за да споделят най-интимните си мисли и чувства. Те са отворени и близо до точката, в която някои хора ги възприемат като безчувствени. От друга страна, често е трудно с тях да се развиват дълбоки взаимоотношения. Повърхностен разговор и откритост в най-общ смисъл не гарантира дълбока междуличностна връзка или смислено приятелство. Въпреки това, ако те са готови да дадат и да подкрепят другите, те могат да се сприятелят с почти всеки тип личност. Зелените просто обичат да са заедно със семейството си или близки приятели.


.