Дзенкс форум

За Духа => Езотерика => Темата е започната от: Синеочка в Юли 18, 2012, 15:01:35

Титла: Кристалните деца
Публикувано от: Синеочка в Юли 18, 2012, 15:01:35
Те имат прекрасна многоцветна аура в нежни нюанси, която сияе като кристал, огрян от слънцето. Отличават се с необикновена чувствителност и паранормални способности. Кристалните деца са вглъбени, търпеливи и опрощаващи. Ориентирани са навътре към себе си, умеят да се усамотя-ват, странят от останалите хора и го правят, за да оцелеят в света, към който понякога им е трудно да се адаптират.

За разлика от децата индиго (за които ви разказахме 8 предишния брой) имат щастлива, безгрижна и уравновесена природа. Наричат ги още „артистични индиго”. Определят ги и като миротворци за разлика от децата индиго, смятани за „разрушители на системата”.

Кристалните деца имат телепатични способности, които обаче могат да доведат до забавено развитие на речта им и до поставяне на неточни диагнози от лекарите. За тях е нормално да проговорят за първи път на 3-4 години. Интересното е, че родителите им общуват с тях без проблеми. Използват комбинация от телепатия и някакъв странен език, включващ знаци и звуци. По-важното е, че се разбират помежду си сякаш със сърцата си. Родителите им също са деликатни и чувствителни. Душите на кристалните деца избират да се родят в семейства, които могат да им осигурят адекватно отношение и подходяща среда за тяхното развитие. Понякога кристалното дете се явява истински духовен учител за своите родители.

Те са предвестници на общество, което ще общува безсловесно. Вместо с писмени символи и устна реч хората ще обменят мисли и знания телепатично. При това низшите чувства като корист, завист, лъжа, омраза няма да могат да бъдат скривани. Постоянно увеличаващият се брой на хората с екстрасензорни способности е знак, че духовната трансформация и ориентирането на човечеството към силите на невидимото вече набира скорост.

Диагноза аутист

С идването на децата индиго се забелязва и нарастване на броя на хлапетата с диагнози хиперактивност и синдром на дефицит на вниманието. На децата кристали пък често се поставя диагноза аномалия на речевото развитие, или аутизъм. За аутистите се знае, че живеят в свой собствен свят, че трудно общуват с другите хора, което не важи за децата кристали.

Поява на кристалните деца

Изследователи твърдят, че известен брой такива деца винаги е имало. Съществуват предположения, които допускат кристалните деца да са произлезли от децата индиго. Според други хипотези те са призвани, за да ускорят човешката еволюция, като разкрият на хората техните духовни сили и божествен произход.

Парапсихоложката Селия фен е уверена, че появата на индиговите и кристалните деца е според „групов проект” на Вселенския разум, който предвижда хиляди просветени души да дойдат от по-високи нива на духовни вибрации в нашия материален свят и да се преродят във физически тела като „индигови” и „кристални” деца, за да станат „учители” и „лечители” на човечеството. Целта е сътворяването на нов свят – „нова земя”. В него хората ще преоткрият своите добродетели и уникалност. Освободени от веригите на материалното, те ще се устремят към световете във Всемира, за да намерят отговорите на вечни въпроси за тайнството на живота.

Особености на кристалните деца

■ Деликатни и чувствителни към околния свят, както и към емоциите на другите. Сетивността им ги прави раними.

■ Предпочитат да са сами, не им е комфортно, когато са заобиколени от много хора.

■ Обожават природата, която им помага да възстановят хармонията си и да се заредят с енергия. Обожават децата и животните. Притежават специфичен начин за общуване с тях.

■ Не разбират жестокостта, войните, алчността, скъперничеството.

■ Толкова са проницателни, че знаят какво чувстват околните. Създават дълбоки и дълги връзки с хора, които им предлагат безграничната си любов. Децата кристали знаят какво е единствена и истинска любов. От друга страна, избягват романтични отношения от страх да не наранят другия, ако се наложи връзката да

приключи.

■ Те са изключително благородни и благоразумни. Могат безпогрешно да определят какво им е необходимо, кое е добро и зло.

■ Избягват местата, където се струпват много хора и има изобилие от различни енергии, поради изострените си сетива.

■ Познават пречистващата сила на водата и не пропускат да се възползват от нея – вана, душ, водопади, изворчета, игра с вода. Пият много вода, предпочитат органична и прясна храна. Обикновено са вегетарианци.

■ Ценят удобните дрехи от естествени материи.

■ Любопитен е фактът, че родителите им знаят как ще ги нарекат, още преди да са се родили.

■ Още по-интересно е, че около тях постоянно се случват странни неща. В тяхното обкръжение всички се чувстват добре, децата ги обожават, животните търсят ласките им.

■ Стимулират енергията си чрез повече движение, спорт, бойни изкуства или танци. Със силната си биоенергия смущават работата на електронните уреди.

■ Притежават лечителски способности, интуиция и знаят как действат природните закони. Стимулират процесите на регенериране на тялото, което важи както за тях самите, така и за околните.

■ Говорят бавно, спокойно, любопитно и успяват да предизвикат интерес у околните. Избягват да дават съвети, освен ако някой не попита за мнението им. Обикновено не се месят в чужди работи, ако не ги помолят за помощта им.
(http://magicaura.com/new_magicaura.com/web/root/f/uploads/crystal.jpg)
                                         Източник : http://www.chudesa.net/p8417/
Титла: Re: Кристалните деца
Публикувано от: Синеочка в Юли 18, 2012, 15:24:41
Кристалните хора превъзхождат останалите с духовност и космически универсални концепции, с които са запознати. Те са по-близо до Бога, отколкото всички други личности. Те са канали на Божественото и духовното, които живеят в тази физическа реалност. Кристалите отразяват най-високите вибрации на енергията: Бялата светлина всъщност не е цвят. Това е квинтесенцията на всички цветове на дъгата, или всички комбинирани цветове. Кристалните аури са ясни и са известни като „аура хамелеони”. Както хамелеоните, техните аури ще променят цветовете си, за да съответстват на аурата на тези хора, с които осъществяват контакт. Те приемат характеристиките, моделите на поведението, емоциите и мислите на аура цвета, с който осъществяват контакт. Силата на кристалните е, че могат бързо да се разбират с почти всички. Въпреки това несъответствието в поведението на кристалните може да обърка хората. Една минута кристалните мислят и се държат като Зелените, а малко по-късно, те могат да приличат повече на сините. Колкото повече се свързват към другите, толкова повече се променя личността им. Тъй като кристалните са склонни да приемат цветовете на другите аури, понякога хората могат да се чувстват енергийно източени, когато са в тяхно присъствие. Когато са силни, кристалните могат да бъдат ясен проводник или канал за лечебна енергия. Като естествени лечители кристалните могат да помогнат на хората да изчистят блокажи, като по този начин дават възможност естествените лечебни процеси да се осъществят.
Взаимоотношения и интимност
Кристалите са чупливи и чувствителни същества. Те се нуждаят от свое специално място много повече от социалния живот или близките отношения. Те позволяват само на близки приятели, партньори или съдружници да станат емоционално и дори физически близки с тях. Тези хора прилагат помощ и изцеление, но това не означава, че са отворени за интимни връзки. Кристалите са предимно единаци, защото тяхната вътрешна връзка с Бога е достатъчна само по себе си. Никой не може да се конкурира с Бога като източник на вдъхновение и спокойствие. Кристалите са внимателни и често избират консервативен подход към връзките си. Те носят мир и духовна сила на партньора си. Те знаят, че трябва да се стремят да създадат спокойна среда около тях и го правят.
Работа и финанси
Правенето на пари не е основен въпрос за Кристалните личности. Те може да съществуват на физически план, но живеят повечето време в духовния им свят. Това е добра идея, за да други да се справят с финансовите въпроси. Кристалите управляват паричните средства внимателно, защото за тях те представляват сигурността. Те много рядко поемат рискове и се опитват да поддържат лесен и опростен начин на живот. В работни ситуации тези хора предпочитат малки групи или да работят сами. Това им дава възможност да се концентрират. Големите тълпи ги смущаващават, нарушават равновесието им и не им позволяват да останат в контакт със своите ясни, трансцедентни енергии.