Автор Тема: Връж връшмораншут Туат Суаютлююк!  (Прочетена 459 пъти)

Власти

 • Новичък
 • *
 • Публикации: 35
Re: Връж връшмораншут Туат Суаютлююк!
« Отговор #15 -: Януари 13, 2019, 15:26:15 »
Аз лично много демони и ангели не съм виждал, информирам се най вече от Блиц.бг.. не знам за другите ама това може би е основата на моят скептицизъм по темата. За това имам няколко допълнителни въпроса..

Малко ми е объркано от тези писания - нали уж ще се правят групички от българи, които да вземат политическата власт и после да си свиркаме ? В смисъл на това, че ако са българи, защо трябва да продаваме/подаряваме земята си ??
Също така ми е интересен с момента на Ке Да - ако българите сме поставени тук да пазиме тия дето са под скалите - то тогава не би ли било редно страната ни да е някак си по-богата и най-вече по уредена? Не би ли било редно да се грижат повече за нас, имайки предвид, че ние пазим ??

Ако франция не падне, то това означава ли, че целият Ви план ще е прецакан ?


Гласът на истината

 • Редовен
 • *
 • Публикации: 128
 • Дзен
Re: Връж връшмораншут Туат Суаютлююк!
« Отговор #16 -: Февруари 04, 2019, 05:26:13 »
Власти,за да стигнеш до нивото когато ще ги виждаш ще трябва първо да опознаеш себе си,Вселената,Бога,а и всичко останало,а до там е много,ама мнооооооооооооооого път.Така че ти пожелавам приятно пътуване.(Жокерче,става,става,ама бая трябва да се РАСТЕ докато се стигне до тях.)

Що се отнася до Франция,тук положението е много,наистина МНОГО НАПЕЧЕНО,нищо че е февруари!Нещата вървят на добре,хората са будни и всяка събота и неделя са по улиците,но ОЩЕ ТРЯБВА,още малко.И именно за да дадем това "ОЩЕ" Бог ни е призовал,нас,Древните,да дойдем тук и сега за да дадем на народа,а и на Европа,онази мощна връзка с миналото,която му липсва за да се отърве от сегашните си тирани.Трудно е начинанието,но аз въобвще не се оплаквам от задачата си,даже обратното:
ГОРД СЪМ,че съм ИЗБРАН да бъда сред малцината които осъзнават какво става в този момент и имам ЗАДЪЛЖЕНИЕТО да разпространявам своите знания,сила и мъдрост.Нещата за мене ще свършат по 2 начина-или успяваме да "оправиме" сатанистите веднъж завинаги и пускаме вълната,която ще помете цялата им йерархия из ЕС,или ще ме ядат рибите в морето!Едно от двете ще стане,но кое точно още не мога да ти кажа!

България,като част от Балканите,е ИЗБРАНА да биде част от Великото Събуждане на Земята,НООООООО трябва ДА СЕ ВНИМАВА и то МНОГО,защото тези които сега са на власт няма да се поколебаят да направят ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО това да не се случи и българите обратно да бъдат навряни в руслото определено за тях от създателите им,а те НЕ СА БИЛИ ВОДЕНИ ОТ АЛТРИУСТИЧНИ ПОДБУДИ в момента когато са Ви поставяли на Земята,разбриаш ли?

Сега ще лягам да спя,че бяха много трудни дни тука,но се постарахме да вземеме превес.

Поне за сега!  :42:
Когато се преодолее всяко изкушение, това което остава накрая е ИСТИНАТА!

Власти

 • Новичък
 • *
 • Публикации: 35
Re: Връж връшмораншут Туат Суаютлююк!
« Отговор #17 -: Февруари 04, 2019, 16:12:08 »
Е да.. имам още боб да изям за да стигна великите постижения на Себеопознаването. Много, много хляб за да си кажа някоя добра дума с Ангелите... чувствам ежедневна покруса от това, че съм така ниско в духовната йерархия но все пак въпросите ми си остават..
Също така ми е много интересно как точно някой е успял да заключи Души под камък след като душите би трябвало да могат да минат през него, в смисъл през камъка ?
Понеже пишеш, че даже и на Бога бихте се опълчили, както вече сте го правили.. то това значи ли, че вие сте последователи на Сатаната ?
 Някак си съмнително ми звучи цялата работа, малко преекспонирано и някак леко маниакално и самовлюбено ми звучи.
Но може би така звучи на бедните духовно, в смисъл на такива като мен де.. кой съм аз че да съдя, в смисъл не съм си чатил с духове и най-близкия ми допир с паранормалното е веднъж като бях в метрото в час пик..
Все пак ще се радвам да се просветля по горните въпроси и ако видя някаква логика в цялата работа съм готов да се приведа и целуна петите на Вашето племе.

Синеочка

 • Global Moderator
 • Потребител неЧовек
 • *
 • Публикации: 932
 • The miracle is You!
Re: Връж връшмораншут Туат Суаютлююк!
« Отговор #18 -: Февруари 06, 2019, 11:58:13 »
Гласи, от чисто любопитство ти на колко години си? :)
Животът е толкова вълнуващ и прекрасен, колкото сам си го направиш! Радвай се на този момент, този момент е твоя живот!