Автор Тема: Бог - единство в цялото  (Прочетена 3947 пъти)

Andy

 • Новичък
 • *
 • Публикации: 17
Бог - единство в цялото
« -: Ноември 15, 2011, 20:52:51 »
Понеже писанията ми се отклониха от онази тема за баба Ванга бих искал да ги прехвърля, тук, в нова такава.Цитат
Първото предание, върху което ще се концентрирам е :

"Нужен ни е един Бог, един Владетел и единен Български народ."

един Бог - единна идея, за която да действаме, да живеем и да я предаваме с вярата че тя ще ни доближи до Цялостта, която дава живот на нас.

един Владетел - Духът. Или Божественото проявление в нас. След вярата идва желанието да последваме онова, което се съдържа в нашите Енергийни същности. Така ще се обединим защото проявленията на Духа в нас също са обединени в едно - съзидателното намерение, което е факт за Всичко.

единен Български Народ - Колективното съзнание. Когато следваме ИДЕЯ, вярвайки и действайки заедно. Това ще се случи когато всички българи осъзнаем "Владетелят" - Духа. Казвам "Българи", защото темата касае България, но въпреки това процесите касаят цялата Земя и отвъд нея.

Изводът, който ми идва от написаното дотук е че когато си изясним понятието "Бог", стигаме до понятието "Владетел". Когато си изясним понятието "Владетел" стигаме до понятието "Обединение". Когато си изясним че ние всъщност сме обединени, това е Победа.

Andy

 • Новичък
 • *
 • Публикации: 17
Re: Бог - единство в цялото
« Отговор #1 -: Ноември 15, 2011, 20:54:36 »
Цитат
"Македония е българска земя. Тя не е държава, а част от българската територия."

Въпреки че не съм историк, ще си позволя да се върна назад, за да напомня какви морални принципи са имали Прабългарите.
Прави ли ви впечатление следното:
Докато западни велики сили като Римската Империя, Византия, Свещената римска империя са опустошавали за да завземат земи от алчност, Прабългарите са обединявали с други народи (най-вече Славяните), за да се слеят с тях. Така сме разширявали териториите си. Хан Аспарух е имал пълната възможност да прегази племената край Онгъла по римския начин, но тези убеждения са били много далеч от източните нрави. Византия е въвела понятието "езичници" за всички духовити народи, от които е имала страх. Но като такива, славяните и прабългарите са се сдушили, образувайки единна сплав. С цел да останем такава ние сме приели Христовата вяра, не просто за да ни харесват европейските християнски народи - ние сме приели тази вяра, за да има един Бог за всички. И ето че по времето на Цар Симеон България е била империя, за когато тогавашните Римски наследници са могли само да мечтаят. Империя построена не просто със завоевания и мачкане на противника, а с приемане на по-слабия и обединение с него.

Та в този ред на мисли, сега и за Македония можем да си кажем - те са слаби - да слаби са, но какво от това? Нежеланието да се обединят с нас е точно в слабостта - страх ги е от всеки. Най-добрият пример, който ние , българите им дадохме в последно време е присъединяването ни към европейския съюз. Но имайки впредвид бъдещия срив на ЕС, този пример не е достатъчен. За да успеем като народ, е необходимо да общуваме с тези хора дори те да не знаят че сме едно. Ние се опитваме да ги убеждаваме с исторически факти - голяма грешка. В 21 век никакъв успех не идва от миналото - успехите идват в настоящето. Кажи-речи всичко започва отначало. Днес ние се опитваме да интегрираме циганите, което е борба с вятърни мелници - те пък още по-малко се чувстват част от българите. Защо вместо върху тях не се концентрираме върху Македония? Защото когато дойде въпросът "Как ще се оправим" - това е един от отговорите.

Andy

 • Новичък
 • *
 • Публикации: 17
Re: Бог - единство в цялото
« Отговор #2 -: Ноември 15, 2011, 20:55:17 »
Цитат
Искам да ти кажа, че съм съгласен с размишленията ти.

 А какво ще кажеш за това:

  Целия свят се контролира от евреите. Как? Ами евреите са чудесни търговци. Следвайки плана на своите зионски мъдреци, посредством търговия, са сложили ръце на златото в най-големите борси из Европа. Оттам това злато го обръщат в златни монети, а чрез тях подкупват монарси и чиновници из европа. Така, използваики човешката алчност, проникват във всеки двор, всяка империята, всяка организация. С времето, благодарение на богацвата си, стават аристократи в тези организации или държави. Създават масонски ложи, в които големите евреи планират действията си.
   Използваики човешките недостатъци и безотговорното управление на управниците, чрез изкуствени учения и религии, евреите настройват народа срещу властта. Евреите създават банки и чеково разплащане, които са абсолютно независими, и които съдържат трупаното със стотици години богацво. Монарсите гуляят и хабят средства, вдигат данъци - народа беден властта несигурна. Тогава монарсите теглят заеми от евреите, които отдавна са скрили еврейското си потекло, и така се вкарват в заеми с прогресивно растящи лихви. Монарсите пак от безотговорност стигат до нови заеми. И така, и така, всички държави и народи стават зависими от евреите и техните банки, които подменят човешките ценности с пари и алчност, които разплват войни и омраза към християнството. И какво се получава? Евреите владеят света. Каква е тяхната цел? Световна диктатура. Една нескопсана власт бива смачкана от тях, за да сложат нова блестяща, която с времето им писва, те я смачкват и така озлобяват все повече и повече хората, докато с парите си владеят, науката, медиите, спорта, политиката, социалните правила, религиите, сектите, религиозните учения и всичко, което знам.
   Жестокото турско робство бе заменено с европейска монархия, а заради неуспешните и война тя, на свои ред, бе подменена от комунизъм(социализъм), които пък бе смачкан и подменен от капитализъм(демокрация). Сега символите на тази демокрация Синя коалиция, БСП и НДСВ бяха подменени от ГЕРБ. А ГЕРБ правят всичко възможно да бъдат намразени от хората, с противоречащи реформи в законите. Какви например? Ами реформата, която увеличава трудовия стаж, работното време и намалява заплатите по хитър начин, докато в същото време се глобяват родители, които оставят децата си без надзор. По-късно тези безнаджорни деца(60 процента от случаите) ще станат алколици или наркомани, а пенсионерите ще се множат все повече и повече, докато не умрат и спрат да вършат работа на управниците. Това е просто пример.
   И накрая хората ще сринат демокрацията, както се срина Гърция и както ще се сринат US и Европа(US е държава на евреи, които се опитват да усмъртят все още гърчещата се Европа, управлявана от гои-християни). Както виждаме Берлускони го бутнаха, ще бутат и още неевреи, за да могат те да заменят всички човеконенавистни системи с една диктатура, водена от еврейския "Спасител" Античриста. Натам отиват нещата.
  Всичко това го казвам като коментар на твоите думи. България няма бъдеще с Европа. Това е най-повтаряната фраза на баба Ванга - "България ще е добре само с Русия". Защо? Защото Путин, както сам си каза в началото на октомри, иска да обедини славяните в нов съветски съюз, но далеч по-съвършен от предишния. Евреите от опозицията, водена от "Жалба", няма да го спрат, защото аз съм изучил целия живот и на Путин, и на Гай Юлий Цезар и със 100 процентова сигурност мога да твърдя, че тук става въпрос за преродената душа на един гениален дух в две велики личности. Единия, които спаси Рим от евреите преди около 2000 години, и другия - които спасява Русия днес. Единия, Цезар, които на практика създаде от Рим Римска империя, и другия, който иска да създаде славянска империя, нова съветска империя, към която трябва да се държим ние, българите. В това число и Македония, защото всички народи на Балканите и Мала Азия, да и Турция(затова там са с такъв бял цвят на кожата), са най-чистите наследници на траките, другото име на чистата българска арийска раса.

Andy

 • Новичък
 • *
 • Публикации: 17
Re: Бог - единство в цялото
« Отговор #3 -: Ноември 15, 2011, 20:57:57 »
Първите дца цитата са на Сине Wave Зеро, последния е мой. Обявявам темата за открита, Режа лентичката.

Извинявам се за неграмотния език. От кирилизатора е.:)

Andy

 • Новичък
 • *
 • Публикации: 17
Re: Бог - единство в цялото
« Отговор #4 -: Ноември 15, 2011, 21:12:14 »
Да, идеята ми е да създам всеобхватно заглавие за тема, в коятода може да се обсъжда всичко, което е част от Матрицата, Бога и т.н В това число и баба Ванга, пророчествата, религиите, евреите, конспирациите, развитието на света, хората, македонци и българи и всякакви, кирилизатора, гугъл...чеи че се отнесох. :Д Та идеята ми е за подобна безбрейна тема - море от важна информация. Доказано е, че така се цапамеятава инфо много по-лесно, отколкото, ако е систематизирана(заблуда на рационализма). Отначало се свиква трудно, но става. :)

Andy

 • Новичък
 • *
 • Публикации: 17
Re: Бог - единство в цялото
« Отговор #5 -: Ноември 15, 2011, 21:15:52 »
Та аз зададох инерция - някой да ме допълни, а аз после него да допълня и така да се развием една верижка от информация и знание, която ще докаже, че всичко е свържано.

« Последна редакция: Ноември 15, 2011, 21:20:05 от Модератор »

Синеочка

 • Global Moderator
 • Потребител неЧовек
 • *
 • Публикации: 940
 • The miracle is You!
Re: Бог - единство в цялото
« Отговор #6 -: Ноември 15, 2011, 21:17:34 »
Да, идеята ми е да създам всеобхватно заглавие за тема, в коятода може да се обсъжда всичко, което е част от Матрицата, Бога и т.н В това число и баба Ванга, пророчествата, религиите, евреите, конспирациите, развитието на света, хората, македонци и българи и всякакви, кирилизатора, гугъл...чеи че се отнесох. :Д Та идеята ми е за подобна безбрейна тема - море от важна информация. Доказано е, че така се цапамеятава инфо много по-лесно, отколкото, ако е систематизирана(заблуда на рационализма). Отначало се свиква трудно, но става. :)
Нещо като Великата Световна Конспирация? Хайде, като го измислите да ни известите, че така не е никак прегледна темата, колкото и интересна да е :)
 П.П. Поздравявам, Анди , за интересното му включване във форума!  :-* :-*
Животът е толкова вълнуващ и прекрасен, колкото сам си го направиш! Радвай се на този момент, този момент е твоя живот!