Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Творчество / Re: Откровенията на една синеочка
« Последна публикация от Синеочка - Днес в 10:51:43 »
В последните няколко дни се чувствам особено. Сякаш съм се качила на машина на времето и отново е 2012. И ти отново си навсякъде. Някъде , четох че историята се повтаря, за да си научим отново уроците, от които не сме си взели поуки. За човешката цивилизация говоря. Глобално. Но всъщност си мисля и за нас...Повтаря ли се историята или е нещо ново, по-мащабно. Мисля си просто.. защо сега и защо по същото време..
Изпратиха ми тази песен. Никога не я бях чувала, нито нея, нито групата, но текстът и мелодията, както и любителският клип ме поразиха...

https://youtu.be/kkIATtN4Hps
Come little bit closer
Hear what I have to say
Just like children sleepin'
We could dream this night away
But there's a full moon risin'
Let's go dancing in the light
We know where the music's playin'
Let's go out and feel the night
Because I'm still in love with you
I want to see you dance again
Because I'm still in love with you
On this harvest moon
When we were strangers
I watched you from afar
When we were lovers
I loved you with all my heart
But now it's gettin' late
And the moon is climbin' high
I want to celebrate
See it shinin' in your eye
Because I'm still in love with you
I want to see you dance again
Because I'm still in love with you
On this harvest moon

2
За форума / Re: Нов форум
« Последна публикация от Админ - Април 02, 2020, 22:30:52  »
Вече имаме нова фавиконка (тази пред таба), скоро ще имаме и ново лого и цветова схема :P
Нещо ни натисна Пробуждането...  ;D
За съжаление старите файлове не са достъпни и няма как да се оправи това.
3
За форума / Re: Нов форум
« Последна публикация от Админ - Април 02, 2020, 00:11:32  »
Липсват ни аватарите но скоро ще ги върна.
4
За форума / Re: Нов форум
« Последна публикация от Админ - Април 02, 2020, 00:05:46  »
Отидохме в новото хилядолетие! Вече имаме SSL сертификат, работи процеса на регистрация...
Има работа още някакво време но определено вече сме напред в живота, даже и в духовния такъв!
5
За форума / Нов форум
« Последна публикация от Админ - Април 01, 2020, 23:30:52  »
Здравейте приятели!
Понеже както знаете преди време ни хакнаха и някои от функциите на форума не работеха.
Днес оправих форума и всичко работи както трябва, но има някои неща които трябва да се оправят наново - малко по малко ще ги оправям и до 2-3 седмици форума би трябвало да има един по-добър вид и да е по лесен за употреба!


Нали помните, че бях обещал форума да няма реклами, както и комерсиални постове когато го създавах(ме) преди 8 години ??

Е... вече е 2020 и форума си остава без реклами и комерсиални постове. Който пуска такива ще бъде баннат (за)винаги.

 :-*

 
6
Общи теми / Re: Връж връшмораншут Туат Суаютлююк!
« Последна публикация от Синеочка - Март 31, 2020, 11:50:48  »
Гласи, ако те слуша човек ще рече, че за Ели Гигова говориш, а тя случайно или не е френска възпитаничка..

Не знам защо си толкова обстоятелствен в изказа си, аз не мога да съм като Власти да те изчитам от край до край, давам малко сугестопедично отгоре отгоре и се опитвам да хвана есенцията. Много ти е тежък стилът на писане и трудно се четеш. Виждам, че се опитваш да кажеш важни неща, но лично за мен есенцията ти би се побрала в точно 10 изречения :)
Пази се и бъди здрав, че при вас е тегаво.
7
Общи теми / Re: Връж връшмораншут Туат Суаютлююк!
« Последна публикация от Власти - Март 30, 2020, 22:38:52  »
Опа, опа! Радвам се да те видя, помислих си, че си пострадал нещо! :)

Значи да поясня - аз си написах нападателно/определенителния коментар от гледната точка на потребител, разбира се не бих те баннал ако не нарушаваш правилата на форума... дори и много да ме дразниш (което не е чак пък толкова в твоя случай) не бих поставил личните си преференции на първо място... уважавам личният избор на всеки един.
Разбира се, ако си твърде настоятелен ще измисля причина.  ;D

Хубаво е, че се опитваш да ме подбъзикваш с оцветени думи, но не го прави повече - все пак си обещал... и не ми вкарвай думи в устата - никъде не съм те обидил на етнос - за мен това няма особенно значение.

Аз съм съгласен с някои от писанията ти, с някои не чак толкова, но не съм аз този който ще съди, а не ми е и това задачата - Дзенкс форума е създаден като платформа в която всеки да изказва мнението си, стига да е свързано с тематиката на форума, да не е нещо подсъдно и да се спазват правилата :)

Ако няма политическа агитация, може да пишеш за политика, дано не привлечем само комунисти и антикомунисти, че не знам как ще се оправям тогава с модерирането :D

И последно: не ме впечатлява кармата, Българите, тръмп и прочее - питай Ги и ще разбереш... също така заплахи и/или ласкателства няма да помогнат, спазвай правилата и се замисляй някой път и над чуждото мнение вместо автоматично да го отхвърляш като заплаха над личността и вярванията ти.
Духовното Его и чувството за превъзходство са често срещани при хора погледнали по далеч от носа си, но ново чувство идва след осъзнаването на значението на израза "Прашинка сред пясъка."

Дерзай!
8
Общи теми / ТЯ
« Последна публикация от Гласът на истината - Март 30, 2020, 02:53:58  »
Както вече съм споменавал достатъчно пъти когато настъпи решаващия момент на Запад,от тук ще бъде пуснат "импулс" към България,или по-конкретно към Балканите,който трябва да доведе до освбождението на народите,които се намират тук и преминаването им под власт на нас-Туатауаните или до попадането на тази планета под Сирианско,и то тъмно-сатанинско Сирианско командване в близките няколко столетия.

Сатанистите вече са избрали чоека,който трябва да осъществи това преминаване и да контролира България под тежка и жестока диктатура и ние също сме избрали нашата ИЗБРАННИЦА,който ще трябва да застане начело на държавата и да ни осигури на нас-Туатауанските реинкарнации възможността да поемем контрола над държавата и да я изведем до нови висоти в историята й или да се погребе завинаги в СЛЯПА вярност н създателите си,но за сметка на заробването на всички народи,които ТЕ наредят да бъдат поробвани,измъчвани или направо ликвидирани.Няма повече да се спирам над неща,които вече достатъчно пъти съм повторил.

В предните си постове Ви казах кой ще са катализаторите за излизането на нашата избраница на позиция гарантираща й ВЛАСТ в тази държава и Ви споменах кой ще са нейните съюзници.Сега вече започвам да вярвам,че времето е близо и трябва да довърша "пророчеството си"(въпреки,че това не е пророчество в истинския смисъл на думата,а просто един ПЛАН-план който може както да се случи,така и сериозно да се обърка)за това КОЯ ще е тя и КАК ще се изпълни нашата мисия към Българския народ.

Както вече казах началото на този процес ще бъде разцеплението в ГЕРБ,което се очаква скоро след като започне борбата за власт за това кой да контролира какво в българската икономика след като веднъж от Брюксел постъпи желанието тя да бъде силно национализирана и да се премине към по-дируктен правителствен контрол над икономиката каквато ще е практиката в цяла Европа.Когато започне местната борба за власт наредена от самите европейци няма да има милост към никого.Вече съществуващото напрежение между ББ и Цв Цв в рамките на партията ще се превърне в истинска борба когато редица едри бизнесмени започнат да се оплакват че или са жертви или не са получили своите дялове при това преразпределение.Тогава хората на ББ в самата му партия ще се хванат за гушите си и в резултат на това на него ще му е необходимо да контролира процеси на борба за власт,които той няма да може нито да осъзнане,нито да удържи.Пропуските на личния му характер ще станат все по-очевидни не само за неговото близко обркръжение,но и за целия народ и тогава САТАНИНСКИЯ ИЗБРАНИК за новия диктатор на Бълграия ще се възползва от разцеплението и несигурността не само в ГЕРБ,но и в цялото политическо пространство за да събере съюзници и да започне да ориентира страната отново към Русия докато се примирява с очевидния контрол на Брюксел.През това време самия Брюксел ще има проруска и антиамериканска ориентация,затова на него ще му бъде особено лесно да направи това,което обещава.

Но както Ви казах ние,западняците НЕ възнамеряваме да се предадем без бой!Това ще означава че и на Балканите,и в България ще има хора,които ще се противопоставят на правителствените планове за национализация и отнемане на свободи и привилегии на народа и ще се опитат да организират противодействие на нарастващите стремежи на властта да национализира всичко,да ограничи правата и свободите на населението и да върне народа в социализма.Тази организация обаче няма да се ръководи от старите политически партииу,които ще са посред процес на разпадане,борба за власт и привилегии и реорганизация под новия Сатанински диктатор,а ще се ръководи от едни определени ЕДРИ бизнесмени,които ще рискуват бизнеса и състоянието си за да влязат в политиката и да се съюзят с всички политически елементи,които са готови да спрат този процес на засилен държавен контрол над и изземване на бизнесите им.Дъщеря на един подобен едър бизнесмен е и ИЗБРАНИЦАТА,която трябав да поеме контрола над тази държава в името на нас-Туатауаните!

Когато национализацията и борбарата за власт в старите политически партии започне тези,които искат България да се преориентира на Запад и да се запазят съществуващите свободи и прва на народа,както и техните бизнеси,ще се опитат да се съюзят с елементи както от ГЕРБ,така и от БСП,които са против ставащото в партиите им и които много добре разбират че се върви към Паневропейска диктатура и връщане на социализма.В това число влизат всички политици от ГЕРБ,които ще са готови да се изправят срещу лидера й,е знаете,че те не са много,нали,дясното крило на БСП-този тези около Манолова,които се опитват да спрат старите комунистически хардлайнери и техните семейства от това да окупират властта на партията отново и отново,както и надигащата се партия на Слави.Слави и Манолова най-вероятно ще се превърнат в ЦЕНТЪРА на организиращата се опозиция,като към тях ще се присъединят елементи от патриотичните партии,които не искат да имат нищо общо с ГЕРБ-Атака и каквото е останало кадърно от ВМРО,представители на големите фирми предадени от БКП в ръцете на бивши социалисти,които сега са най-големите износители за чижбина на евтини суровини и производствени материали от България и каквото е останало от старите сини партии и не е било погълнато от ГЕРБ.От сега Ви казвам,че това ще е една много трудна,и често невъзможна коалиция,в която начело често ще се озовават неподходящи хора и медийните лица-Слави или Манолова няма да могат да контролират силно.Единствената причина за съществуването на тази коалиция ще е противопоставянето на нарастващия държавен контрол над всичко в живота на хората и разпада на съществуващите политически партии и на политическата система като цяло.

В противовес на нея бързо ще започне образуването на една нова супер-партия в сърцето на която ще е оста ГЕРБ-ДПС,а старите потомствени комунисти ще се опитват да бутнат ББ за да поставят на негово място избрания от Сатанистите човек,който и всъщност ще е ИСТИНСКИЯ нов диктатор на България.Въпреки,че хора на ББ,които са твърде глупави за да могат да се ориентират в обстановката се очаква да се опитат да попречат на плана поддръжката от чужбина за този човек и неговата "свръхестествена" подготовка в "черни" занаяти и изкуства се очаква да надделее и хората на ББ да бъдат обезвредени или направо ликвидирани един по един когато той бъде принуден да се изправи срещу сила,от която не разбира нищо и да бъде принуден да се ориентира в изключително сложна политическа обстановка,за която той не е подготвен.Изключително силна се очаква да бъде ролата на ДПС,която ще трябва да се окаже най-добре организираната партия в България и която ще мобилизира активистите си първо да подкрепят ГЕРБ и да го принудят да влезе в коалиция с тях за да запази властта си на следващите избори,а след това ще подпомогнат разцепването му отвътре и ще се съюзят с БСП и други политически партии,които ще изградят "суперпартията",която ще трябва да наследи властта и да превърне България в диктатура.

Партията на Слави-Манолова ще се окаже твърде зле организирана и неспособна да контролира собствените си хора за да може да вдъхва достатъчно доверие у народа за да я избере на първо място.Според сатанистките планове тази пратия трябва да бъде само една залагалка за идиоти,с която народа да бъде задържан на разстояние от политиката докато ББ бъде отстранен,ГЕРБ разцпен и от "правилните хора" бъде създадена една нова политическа сила,която да успее да превземе властта в държавата за постоянно.НИЕ обаче смятаме да направим появата си навреме за да осуетим тзи план.Когато "балък-партията" на Слави,Мая и останалите срещу ГЕРБ бъде създадена множество Туатауански реинкарнации ще се включат в нея и ще заемат съответни места ОТВЪТРЕ в очакване да променим посоката към която това политическо тяло отива.После ще очакваме нашата ИЗБРАНИЦА да направи своята поява и да използва парите на семейството си за да успее да поддържа партията си и да издържим на натиска на формиращото се политическо чудовище,което ББ вече няма да може да контролира.Подкрепа ще бъде осъществена и по линия на Британското и американските посолства,а ние тук на Запад след като УДЪРЖИМ ПОБЕДА над поддръжниците им тук в нашите страни ще подкрепим Туатауаните на Балканите-най-вече България и Гърция,които ще трябва да застанат начелото на организация способна да се противопостави на местните сатанисти и да претендира за властта!

Не искам да издавам твърде много подробностти за нашата избраница,но ще Ви кажа,че тя е дъщеря на богат бизнесмен, в момента на средна възраст-раждана е 70-те,която има стабилно образование и много връзки зад гърба си.Тя ще трябва да организира стабилна структура на властта зад себе си и когато настъпи момента бизнеса на семейството й да бъде сериозно застрашен от настъпващата национализация тя ще излезе в светлината на прожекторите и ще обяви съвсем право и открито,че ще финансира партията на Слави и ще започне да поема все повече и повече отговорности в нея докато заеме централно място в новосъздаващата се опозияция.

Естествено е,че сатанистите ще се опитат да я спрат като първо ударят бизнеса на семейството й,след това изкарат компромати срещу нея,а накрая се опитат и да я засегнат лично и физически,но зад нея има много по-сериозна подкрепа отколокото те могат да предположат.Нашите реинкарнации се ПОЗНАВАТ едни с други и ние си имаме много много добра представа кой е от нас и кой не е!

Тъпи ченгенца или сатанински дрони не могат да ни заблудят!Когато тя излезне напред,останалите ще я разпознаят и СЪЩО ще излезнат напред.Така около нея ще се образува една плътна организация от Туатауански реинкарнации ПРЕДАНИ един на друг,която ще е на практика НЕпромукоема за местните мръсни номера на полицейските предатели,за мръсните политически номера на други партии и за атаките на прокуратурата.Някой от нас ще пострадат,но останалите ще успеят да я подкрепят до КРАЯ на пътя й!!!

А на нея й предстои да промени България!

Естествено всичко това може и да пропадне,можем и ВСИЧКИ да бъдем изпоарестувани и ликвидирани и от нашата организация да не остане нищо,а избраницата ни да се прости с живота си,АКО българския народ реши отново просто да се УПЛАШИ да служи на най-силния и най-жестокия от поробителите си!

Само че ако това стане,то тогава просто ЗАБРАВЕТЕ за нов шанс за справедлива и независима българска държава или за това народа отново да може да се бори за правата си.Българите ще бъдат първо пречупени,после поробени(отново),след това принудени да приемат исляма,включени в състава на безлична суперимперия където ще са в ролята или на роби или на поробители и традиционната българска култура ще умре с тях докато единственото,което остане от този народ бъде едно име звучащо сред кратуните на празноглави глупаци готови да убиват и умират за всеки,който ги контролира.Това Е бъдещето което Ви очаква,ако създателите Ви отново си върнат контрола над Вас.Въобвще не си мислете,че Сирианците са особено "добри" или "морални" господари.Те ще Ви използват като еничари докато смятат,че имат нужда от Вас.А ако преценят,че нямат-е,просто ще се отърват от Вас както подобава.Наистина ли бихте искали такава съдба???
Сериозно?

Ние може и да не сме най-добрия народ във Вселената,но също така не сме и пнарод,който е предавал съюзниците си,нито пък сме народ,който изрично иска да унищожи някого.Ние просто даваме на тези,това,,което те ЗАСЛУЖАВАТ!

По Туатауански му!

Вие КАКВО искате да заслужите?

Ако просто се откажете от нас и сляпо последвате пътя който сатанистите и вашите създатели отреждат на Вас,то тогава и Вие самите ще трябва да се превърнете в едни СЛУГИ подобно на това,за което сте били създадени,а както казах преди тези,които са неспособни да решават сами за себе си биват принудени да изпълняват решенията на някой друг,докато не се превърнат в просто един интрумент на волята му и изгубят ВСЯКАКВА самостоятелност в решенията си.

В това ли искате да се превърнете?

Защото,ако го направите,то тогава,това ще Е вашата СВОБДОНА воля и не очаквайте ПОЩАДА заради изборте,които САМИ сте взели!
9
Общи теми / Коронавирус-част 4
« Последна публикация от Гласът на истината - Март 30, 2020, 00:37:18  »
И за да завърша за Коронавируса и да Ви отговоря на отдавна задавания въпрос:
Какво ще става с България от тук нататък?

ще си позволя да се върна обратно още в началото на тази тема,когато Ви казах,че в близко бъдеще Българите ще бъдат изправени пред Велик избор,който ще определи съдбата им и от който ще зависи бъдещето на човечествто.
Е,пътят към него вече Е започнал!

Когато правителствата тук на Запад и особено Брюксел посегне на свободите и парите ни за да се оправдаят с "борбата срещу Коронавируса" ние НЯМА да им се дадем,не и без БОЙ!

Може и камък върху камък да не остане от Париж,но ние ЩЕ бъдем тук и ще отстояваме ПРАВАТА СИ!

И когато този импулс бъде пуснат не само към България,но и към Балканите като цяло ние ще очакване НАШИТЕ ХОРА ТУК да се надигнат и да се опитат да поемат властта в тази държава.Тогава и ще дойде момента за който Ви говорих отдавна и който е и причината да се завърна тук и да отворя тази тема.

Когато започнат броженията на Запад,тука на Изток нашите лидери ще излязат напред.Преди това да стане в продължение на няколко месеца ББ и администрацията му ще бъдат принудени да разширяват държавния контрол над икономиката като се разправят с непослушни бизнесмени вдигащи страшно много шум по медиите за отнемането на свободата и парите им,да изплащат помощи и обезщетения,да вземат заеми или просто да бъдат мутрите,които те са.Както казах ще се възстановят някой от законите и порядките отпреди 89-та година и държавата отново ще поеме пряк контрол над икономиката.Това ще се съпътства с широка кампания против разпространителите на "фалшиви новини" или други "елементи",които се опитват да спънат работата на властта заради защитата на гражданските права и свободи.Също така обществото ще бъде непрекъснато плашено поради различни поводи,не само заради вируса, и на хората ще се внушава СТРАХ по редица други начини.

Както многократно споменах вече инициативата за това няма да идва от самия ББ или от където и да е било другаде в България,а директно от Брюксел и нашите няма да бъдат нищо повече от обикновени изпълнители на тези "Директиви".Но това естествено няма да попречи на хора близки до властта да се възползват от положението за лична самооблага както често става в България.

Триенията в ГЕРБ относно неочакваната ситуация и борбата за разпределение на новите контролни роли,които държавата спокойно може да изземе от частния бизнес ще доведе до силни пропуквания в тази партия и вече течащия от повече от година процес на разцепление в нея най-накрая ще достигне до повърхността.Покрай борбата за власт заради новите мерки наложени от Европа ясно ще започнат да се открояват-прозападния лагер представен от Големи предприемачи и техните хора,които ще искат да запазят бизнеса и собствеността си и от про-руския "социалистически" лагер,който просто ще настоява възвръщане на ситуацията отпреди 89-та година като този път бай Тошо е бат Бойко. Той ще окаже неподготвен за предстоящата борба около бъдещето на страната и в резултат ще се задълбочи процеса на разцепление в партията му,от който ще се издигне новия ИСТИНСКИ диктатор определен да управлява България по черния път предначертан от Сатанистите.Това ще е и началото на край на тази държава под формата под която я познаваме.

Разцеплението обчае няма да засегне само ГЕРБ,а и цялото политическо пространство.Изведнъж ще се види кой дърпа конците на ДПС и тя ще стане една от най-про-руските яркочервени партии.Самите БСП ще бъдат разцепени между тези,които подкрепят про-европейската ориентация на България и старите руски кадри,които ще са готови да се закълнат във вярност в ББ само и само за да си запазят привилегиите,и донякъде да се върнат към онзи строй,който вече достатъчно добре познават.

Както Ви казах битката за Запада ще бъда дълга и тежка,но НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕМ БЕЗ БОЙ! Томно обратното-в момента в който битката стане наистина сериозна ще дойде и момента в който и България ще трябва да избира на чия страна да застане.Насилието по уличите на Запад ще мотивира тукашните бизнесмени да се опитат да вземат властта от ГЕРБ дори и с цената на арести и насилие.Ще им остава това или просто да се предадат на диктатурата,защото вече няма да има Запад към който да могат да избягат.

И тогава начело на образуващата се проевропейска организация ще застане НАШАТА ИЗБРАНИЦА!
10
Общи теми / Коронавирус-част 3
« Последна публикация от Гласът на истината - Март 30, 2020, 00:04:03  »
Тъй като съществува съвсем реалната опасност повече да не мога да пиша тук ще се постарая да кажа максималното с оставащите ми постове(ако бъде баннат заради подбертаването на думата ИСТИНАТА, така да бъде,не само че няма да съжалявам,а ще се ГОРДЕЯ,ако има дума заради която човек си заслужава да СТРАДА,това е тя!).Аз за ИСТИНАТА главата си рискувам,та един бан ли!?  ;)

Заради това трябва да продължа разказа си за случващото се ЗАРАДИ,а не причинено от Коронавируса.Както тези от Вас,които са осведомени за ставащото по света много добре знаят,в редица държави по Земята има мощни граждански организации,които се опитват да освободят човечеството от многовековните ОКОВИ на различни институции,с които то е оковано от хилядолетия.Това не е случайно.Зад тези движения не стоят американците,руснаците или която и там да искате да обвините политическа сила,нито пък частни икономически интереси или такива,които се опитват да припечелят от ставащото.Зад тях са НЕБЕСНИ СИЛИ с неописуема мощ,които се опитват да освободят планетата от многовековното й робство в услуга на силите на тъмнината,с което,за съжаление смея да кажа,болшинството от хората са напълно съгласни на подсъзнателно ниво.Въпреки избора,който им се е предоставял многократно през последните близо две столетия множество хора са се примирили със ситуацията и са готови да продадат свободата си за сигурността на Глобална империя в която те ще са(ключов момент)ДОБРЕ смазани зъбни колела.Ключовия момент е добре смазани,защото хората са готови да продадат свободата,силата и достойнството си за възможността да имат уредена топла вечеря,сигурни улици и покрив над главата си-мечтата за прост живот,нали?А Небето НЕ работи така!Там или си ЗАСЛУЧАВАШ правата,с които разполагаш,или някой друг ще ги заслужи вместо тебе и просто ще те използва за интересите си.Съжелявам,ако трябва да Ви разбивам прекрасната илюзия за пълната райска градина,където всички се грижат за тебе и всичко ти е осигурено стига да си знаеш да си седиш мирно и послушно и да си изпълняваш каквото ти кажат от горе,но ТАКА работи РЕАЛНИЯ СВЯТ и съм готов да умра,као трябва,заради тези си думи!

Няма кой да Ви даде свобода и блогоденстивие,ако единственото,което предлагате в замяна е робство и послушание.Никога не е имало префектната Райска градина,в която трябва само да изпълняваш каквото ти се каже и живота ти ще върви охолно и безрлоблемно,нито пък сляпото послушание е било добродетел.Всички,които твърдят обратното просто ЛЪЖАТ!

Защо направих това отклоение ли?Защото това,което става в момента не само в България,а из цяла Европа е началото на този избор за всеки и всички на този свят!Предъпреждавах,че този момент ще дойде от години и всички вие,които ме четяхте и м се подигравахте ме мислехте за луд или за какво ли не,но ето че и този момент ДОЙДЕ,а това което ще дойде от тук нататък наистина ще раздели хората невъзвратимо и ще постави брат срещу брата,баща срещу сина,народ срещу народа.Говорих Ви за този момент от години,а винаги си мислихте,че всичко това са сасмо празни приказки и лъжите на някой луд.Ето какво ще последва от тук нататък:
Тази "епидемия",който е добре замаскирана операция за поставянето не на една болест,а на цяла една ЦИВИЛИЗАЦИЯ под карантина постепенно ще бъде разширявана малко по малко,отново и отново,стъпка по стъпка,уж,за да се защити здравето на подътливи слоеве на обществото,но в действителност за да с изземат права и свободи от хората и да бъдат те поставени под КОНТРОЛ на тези,които били знаели по-добре от самите тях кое е по-добре за тях от тях самите.
Тежките икономически последици от кризата предизвикана от това заболяване ще бъдат използвани за да се оправдаят множество фалити,държавни помощи за "правилните" хора на национално и Европейско ниво и в края на краищата-сливане на държавните администрации и на големите корпорации за "доброто на бизнеса".Знам,че при Вас там в България това Ви изглежда като някакво странно и далечно събитие,но истината е,че при нас се усеща във въздуха как времето за избро вече НАБЛИЖАВА и заплахата изобщо не е коронавируса.
Това което ТЕ са замислили ще изглежда като "завръщане в социализма" за българския народ-обратно ще се върнат държавните квоти и разрешителни за определени бизнеси,правата на частника ще бъдат силно ограничени както по бай Тошово време и в края на краищата правителството ще бъде принудени или направо да национализира определени предприятия или да ги постави под такъв надзор,че те на практика да бъдат национализирани.Ще има значителни търкания между едрия бизнес и правитлството и когато ББ обяви че ще "дисциплинира" определени едри бизнесмени,които не слушат държавата това ще бъде прието с многобройни овации от народа,който в тази държава никога не е бил с производителите,нито пък разбира как работи икономиката.Все едно България ще се върне 30 години назад.

Разбира се това няма да бъде лична инизиатива на ББ,а всичко ще става под редакцията и настоянието на самия Брюксел и тези процеси няма да са изключителни само за България,а ще са равномерно разпределени из цяла Европа.Разликата е,че ние тук,в цивилизованите държави,възнамеряваме да им се ПРОТИВОПОСТАВИМ,а не да се оставим на шепа идиоти с власт да ни заробят.Помнете добре,какво съм написал тук и сега,защото често ще го повтарям в бъдещето-ЗАПАДА НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕ БЕЗ БОЙ!

Карантираната е само наболото,това,което ще последва след нея ще ни разтърси държавите ИЗ ОСНОВИ.Ние няма да се оставим на бюрократите да ни поробват и определят всичко и ванги в животите ни.Този път Алеманите прекалиха!Когато от Брюксел поискат да се облекчат условията за подпомагане на едни бизнеси за смтка на друг без прозрачност поради "непредвидени обстоятелства" ние ще кажем НЕ.Когато от Брюксел поискат да ни се отнеме свободата за да се борят с "фалшивите новини" ние ще кажем НЕ.Когато от Брюксел поискат да се заключваме в къщите си и да позволяваме на жандарми и всякакви поличейски утрепка да влизат и да проверяват където и както си искат използвайки безконтролно насилие ние ще кажем НЕ!

И ще се започне....

Както съм Ви казвал от много време насам аз ИМАМ СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ там където съм и ще дойде момента да ги изпълня,е вече той идва.

Знаете ли защо сега има толкова много умрели от коронавируса на Запад?Защото нашите правителства УМИШЛЕНО забраняваха редица по-благи мерки за борба с епидемията когато му бше времето за да може Макрон да си проведе местните избори.А и несамо.Целта беше да могат да се заразят максимален брой хора за да може обществото да бъде принудено да вземе сериозни мерки и да се спре народното недоволство срещу крадливите корумпирани лъжливи копелета във властта.Това Е истината за Коронавируса.Не става въпрос за защитата на животите на уязвимите,а за НАПЛАШВАНЕТО на неуязвимите с медиен страх,който да принуди обществото да се затвори и да спре масовото недоволство срещу него.Също така става въпрос и за КОНТРОЛА над тези,които не се плашат.Следващите стъпки ще бъдат да се спира интернета и да се затварят в ареста онези,които "всявали паника" или разпространявали "фалшиви новини".

А вируса се разпространи толкова бързо защото поколения държавна пропаганда накараха хората да НЯМАТ ДЕЦА поради което демографията се срина.Заради това из цяла Западна Европа,а и в България,има толкова много възрастни хора,тоест "уязвими" за Коронавируса.Заради това и болестта се разпространи толкова бързо и в самия Китай.Първо те плашат колко е трудно да имаш дете за да те убедят да останеш стра и бездетен,после ти пускат вируси които да могат да те убият по-лесно защото вече си стра и бездетен и поради това вече ненужен никому.Ето така се пречупва Запада.Ето това е цената на богатството,което имаме!

И сега идва времето да се плати цената!!!

А цената може да бъде само една-КРЪВИли нашата,или на тези,които ни доведоха до тук!
Страници: [1] 2 3 ... 10