Форум за Духовни Търсачи
Дзенкс!

Връж връшмораншут Туат Суаютлююк!

Неактивен Власти

 • Пописали
 • *
  • Публикации: 51
Аз лично много демони и ангели не съм виждал, информирам се най вече от Блиц.бг.. не знам за другите ама това може би е основата на моят скептицизъм по темата. За това имам няколко допълнителни въпроса..

Малко ми е объркано от тези писания - нали уж ще се правят групички от българи, които да вземат политическата власт и после да си свиркаме ? В смисъл на това, че ако са българи, защо трябва да продаваме/подаряваме земята си ??
Също така ми е интересен с момента на Ке Да - ако българите сме поставени тук да пазиме тия дето са под скалите - то тогава не би ли било редно страната ни да е някак си по-богата и най-вече по уредена? Не би ли било редно да се грижат повече за нас, имайки предвид, че ние пазим ??

Ако франция не падне, то това означава ли, че целият Ви план ще е прецакан ?Неактивен Гласът на истината

 • Редовен
 • *
  • Публикации: 164
 • Дзен
Власти,за да стигнеш до нивото когато ще ги виждаш ще трябва първо да опознаеш себе си,Вселената,Бога,а и всичко останало,а до там е много,ама мнооооооооооооооого път.Така че ти пожелавам приятно пътуване.(Жокерче,става,става,ама бая трябва да се РАСТЕ докато се стигне до тях.)

Що се отнася до Франция,тук положението е много,наистина МНОГО НАПЕЧЕНО,нищо че е февруари!Нещата вървят на добре,хората са будни и всяка събота и неделя са по улиците,но ОЩЕ ТРЯБВА,още малко.И именно за да дадем това "ОЩЕ" Бог ни е призовал,нас,Древните,да дойдем тук и сега за да дадем на народа,а и на Европа,онази мощна връзка с миналото,която му липсва за да се отърве от сегашните си тирани.Трудно е начинанието,но аз въобвще не се оплаквам от задачата си,даже обратното:
ГОРД СЪМ,че съм ИЗБРАН да бъда сред малцината които осъзнават какво става в този момент и имам ЗАДЪЛЖЕНИЕТО да разпространявам своите знания,сила и мъдрост.Нещата за мене ще свършат по 2 начина-или успяваме да "оправиме" сатанистите веднъж завинаги и пускаме вълната,която ще помете цялата им йерархия из ЕС,или ще ме ядат рибите в морето!Едно от двете ще стане,но кое точно още не мога да ти кажа!

България,като част от Балканите,е ИЗБРАНА да биде част от Великото Събуждане на Земята,НООООООО трябва ДА СЕ ВНИМАВА и то МНОГО,защото тези които сега са на власт няма да се поколебаят да направят ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО това да не се случи и българите обратно да бъдат навряни в руслото определено за тях от създателите им,а те НЕ СА БИЛИ ВОДЕНИ ОТ АЛТРИУСТИЧНИ ПОДБУДИ в момента когато са Ви поставяли на Земята,разбриаш ли?

Сега ще лягам да спя,че бяха много трудни дни тука,но се постарахме да вземеме превес.

Поне за сега!  :42:
И ще познаете истината,и истината ще Ви направи СВОБОДНИ!


Неактивен Власти

 • Пописали
 • *
  • Публикации: 51
Е да.. имам още боб да изям за да стигна великите постижения на Себеопознаването. Много, много хляб за да си кажа някоя добра дума с Ангелите... чувствам ежедневна покруса от това, че съм така ниско в духовната йерархия но все пак въпросите ми си остават..
Също така ми е много интересно как точно някой е успял да заключи Души под камък след като душите би трябвало да могат да минат през него, в смисъл през камъка ?
Понеже пишеш, че даже и на Бога бихте се опълчили, както вече сте го правили.. то това значи ли, че вие сте последователи на Сатаната ?
 Някак си съмнително ми звучи цялата работа, малко преекспонирано и някак леко маниакално и самовлюбено ми звучи.
Но може би така звучи на бедните духовно, в смисъл на такива като мен де.. кой съм аз че да съдя, в смисъл не съм си чатил с духове и най-близкия ми допир с паранормалното е веднъж като бях в метрото в час пик..
Все пак ще се радвам да се просветля по горните въпроси и ако видя някаква логика в цялата работа съм готов да се приведа и целуна петите на Вашето племе.


Неактивен Синеочка

 • Мечтател
 • Global Moderator
 • Потребител неЧовек
 • *
  • Публикации: 968
 • Find your way
Гласи, от чисто любопитство ти на колко години си? :)
Когато падна искам да е , защото съм скочила, а не защото някой ме е бутнал..


Неактивен Гласът на истината

 • Редовен
 • *
  • Публикации: 164
 • Дзен
Власти,нямаш контакт с йерархиите,защото може би е много вероятно НИЩО ДА НЕ ЗАВИСИ ОТ ТЕБЕ.Това е най-честата причина на хората да не им се дава достъп до каквото и да е било,било то себепознание,сили,позиция в обществото,или каквото там ти се струва,че искаш,но не можеш да получиш.

Искаш ли да знаеш защо аз имам достъп до всички йерархии-и горните,и долните,тонове познание от предишни животи,поверяват ми се плановете на тези,които управляват света и от време на време мога да хвърля такова заклинание,че да накарам Земята да ТРЕПЕРИ!

Отговоря е просто,защото аз НЕ ИСКАМ ДА ЗАВИСЯ ОТ ДРУГИТЕ и заради това САМ СИ КОВА СЪДБАТА!
Дори с цената на КРЪВТА СИ!

Ето защо АЗ МОГА,а други-не!

Когато навлезеш навътре в Голямата политика,когато ти дадат задачи и ти започнеш да ги изпълняваш,когато станеш един от тези от които ЗАВИСИ,да,тогава Власти ТЕ самите идват при тебе и ти обясняват как стоят нещата.Издигнеш ли се до позиция на която вече ти си ЧАСТ от този елит,от когото нещата зависят,ТЕ щът,не щът ТРЯБВА да дойдат и да ти обаснят как стоят нещата,иначе плановете които НА ТЯХ са им спуснати и позициите,които ТЕ САМИТЕ ЗАЕМАТ могат да пострадат от действията на глупаци по високите етажи на властта.Затова те се намесват,затова те идват,затова те и разказват.Защото ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ!

Просто е ЧАСТ ОТ ПЛАНА!

Толкова ли е трудно да го разбереш?

Нито ангел,нито демон ще те остави да си разиграваш коня без надзор отгоре докато ти самия не проумееш,че всико е част от плана и ти имаш само две опции:
1.Да се направиш на ударен за присъствието им и да се самосъжеляваш колко труден и гаден ти е живота,щото целия свят те бил "изненадвал"(българската опция)или
2.Да си хванеш ЖИВОТА В РЪЦЕТЕ и да искещиш до Небето:
ПОКАЖИ СЕ!
и тогава да,ТЕ ИДВАТ!Крещиш ли,крещиш ли достатъчно СИЛНО ече да те чуят във всички измерения,кажеш ли,че НЕ не е опция за отговор от тяхна страна,мобилизираш ли ЦЯЛАТА СИ ВОЛЯ за да ги разкриеш,тогава Власти,тогава,да,ТЕ ИДВАТ!Защото са ДЛЪЖНИ да го направят,защото ти вече така или иначе си по петите им и защото,ако не го напрявт ти имаш ПРАВОТО да натвориш такива бели,че да им пратиш плана там където Слънце не огрява,а започнеш ли да го правиш,то те просто са ДЛЪЖНИ да се намесят.Така работят йерархиите!НЯМА ДРУГ НАЧИН!

Така че отговорът на въпросът ти е ДОСТА ПРОСТ!

В този жвот просто НЕ ИМ ОСТАВИХ ДРУГ ИЗБОР освен да се покажат или аз да започна да си правя бели,както едно време и да говоря на небето
-Амиииииииииии,като сте решили да си ТРАЕТЕ и да не ми казвате НИЩО,то тогава Аз си продължавам както си знам,пък Вие можете да ми ядете ........(няма да псувам тука).

И те СЕ ПОКАЗАХА.

Успях да ги предизвикам!

Това сме НИЕ Туатауаните В ДЕЙСТВИЕ!МРАЗИМ ЛЪЖИТЕ!МРАЗИМ СКРИТИТЕ НОМЕРА!МРАЗИМ ИГРИЧКИТЕ!МРАЗИМ ИЗМАМИТЕ!Или идваш и ни казваш КАКВО ТОЧНО СТАВА ТУК И СЕГА,или си отприщваме силите така КАКТО НИЕ СИ ЗНАЕМ,пък ако това не Ви било харесвало ДА СТЕ ДЕЙСТВАЛИ КОГАТО МУ Е БИЛО ВРЕМЕТО!

И по времето Тиахуанопан-а беше така и сега просто ПОВТОРИХ заучената тактика.И ТЯ ПОДЕЙСТВА!

Показаха се.Казаха,че няма кой да ни остави да си разиграваме коня без надзор и че ще ни бъде дадена цялата информация,който сме поискали,нооооооооо при едно условие:

След като ни се даде ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ ПЛАНА ИМ,иначе...........лабут!

И ние приехме.Сега разбираш ли що Аз знам,а ти не!
И ще познаете истината,и истината ще Ви направи СВОБОДНИ!


Неактивен Гласът на истината

 • Редовен
 • *
  • Публикации: 164
 • Дзен
Синеочке,скоро ще правя 30.Това задоволява ли те?

П.П.Само искам да Ви кажа,че така както е тръгнал тоя народ не го чакат хубави мигове.Нали знаете,че това което човек сам си го направи и Господ не може да му го направи?

И това ви го казва някой който си е патил десетки,ако ли не и стотици хиляди години от своето.Ние може и да не сме най-чистите,най-добричките,най-хубавите и най-най-най от Великите раси на Земята но със сигурност сме тези,които НЕ ОТСТЪПВАТ пред НИКОГО!

Ни отгоре,ни отдолу,и заради това и ще ИЗЛЕЗЕМ,и заради това и ще ИЗГРЕЕМ!Щото,да,точно тук и точно сега Човечеството има нужда ТОЧНО ОТ ТОЗИ УРОК!

Оставили сте една шепа безбожници да ви управляват като скотове,при положение,че ако утре и една десета от населението се събере на площадите те ще си отидат в историята по бързо от пръдня на вятър.И после ми се оплаквате колко сте били бедни,колко сте били прости,колко сте били ЗЛЕ!

Еми,НЕ СА ЛИ ВИ ДАДЕНИ ВСИЧКИ ОРЪЖИЯ ОТ КОИТО СЕ НУЖДАЕТЕ ЗА ДА ПРОМЕНИТЕ СЪДБАТА СИ В РЪЦЕТЕ ВИ??

МАЛКО ЛИ ВИ Е??

Или искате Господ да слезе от Небето и да ви ОПРАВИ!??

Само мрънкате и се оплаквате и се СТРАХУВАТЕ!

Ние Туатауаните сме завряни буквално в АДСКА ДУПКА ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ И ВСЕ ОЩЕ НИ СМЕ ОТСТЪПИЛИ!А вие сте тръгнали да ми се оплаквате от шепа сатанисти,които ви хранят,поят и ви търкат мъд... като писани яйца всеки ден и можете да измете още утре,ако решите?Кой си мислите,че е по-прее...ания?

Знаете ли как стана това.Като ни убиха телата ни скрепиха Душите за скалите,за ония ГОРЕЩИТЕ СКАЛИ с кръвта на ДЕЦАТА НИ,с кръвта на тези твърде млади от нас,твърде малки за да се бият и ГИ ИЗБИХА ТОЧНО НАД ЗАТВОРА НИ!Ке Да го направиха за да са сигурни,че никога няма да можем да избягаме от там и докато ги колиха повтаряха ЗАКЛИНАНИЕ:
С кръв сте затворени и само с кръв ще излезете!

Целта им беше проста-тъй като вече няма повече Туатауани на Земята щом затвора е скрепен с кръвта на последните,то и Туатауан никога няма да излязат,то тогава ние никога няма да можем да се променим или преродим докато не ни се даде шанса да СИ ИМ ГО ВЪРНЕМ,докато не застанем СИЛНИ отново на тази земя и не им си дадем Заслуженото!После унищожиха последното от това,което остана от земята ни и като я потопиха започнаха да заличават ВСИЧКО,ама ВСИЧКО което напомняша за съществуването ни.Е все пак легендата остана,но само тя не стига!И за капак сложиха свои народи по земята на затвора ни за да са СИГУРНИ,че няма да можем да изпълзим от там.И затова и до ден днешен вие българите,гърците,турците и други ИЗБРАНИ народи се заселват по тези земи за да могат ТЕ да поддържат контрола над планета.

Викаш как така се държи Дух в камък,отговорът е прост-
КАТО НЯМА КЪДЕ ДРУГАДЕ ДА ОТИДЕ!

Казах ти вече-наши преки КРЪВНИ наследници на Земята няма!Като няма кръвни наследници,то няма и кой да ни поеме Душите ни,няма къде да се преродиме.А за да сме си на "топло" за капак са ни сложили "избрани народи" като вас и гърците,които да се зомбират да строят църкви,храмове,джамии и какво ли още не където да възхваляват Ке Да и тяхното КИРЛИВО творение!Ако ние бяхме сега на Земята в ПЪЛНАТА СИ МОЩ изобщо планетата нямаше да изглежда толкова ЗЛЕ!Имаме познанията и възможностите да  напълним с живот 100000000000000 пъти по-добре от тях,но все още сме твърде притиснати за да ги разкрием.Щяхме да преместим планините и да създадем големи вътрешни морета плни с риба и планктон.Щяхме да поддържаме горите и да наводним полята.Пустиня нямаше да има тук.А сега като гледам каква са я надробили тези КОСМИЧЕСКИ ВАРВАРИ си мисля,че под наш контрол планета ще е  1000 пъти по добре!

Но това няма да стане докато не разрушим печата сложен на затвора ни,докато не си им го ВЪРНЕМ за загубената битка.А тук има 2 избора:

Ангелите ни казаха,че за да се разруши печата сложен на затвора ни,печата който пречи на Душите ни да преминават и да се прераждат могат да се направят 2 НЕЩА:
1.Ние да ИЗБИЕМ ТЕХНИТЕ ДЕЦА,тоест българите,гърците и другите народи сложени тук от Ке Да да ни вардят-тогава кармата ще се неутрализира и няма да има какво да ни ДЪРЖИ ДОЛУ! или
2.Да се ПРЕРОДИМ ИЗПОЛЗВАЙКИ ДЕЦАТА ИМ-тогава пак ще се изпълзи заклинанието КРЪВ ЗА КРЪВ,но кръвта ще носи ЖИВОТ,а не смърт!Такива СМЕЛЧАЦИ като мен са поели втората опция,но въобвще не си мислете,че първата все още не е на лице.

Ангелите искат да използваме втората,ноооооооооооооооо
ако не стане имаме и ДРУГ ВАРИАНТ,ако ме разбирате!

Така че ние сме изпратени тук и сега за да бъдем ТЕСТВАНИ.Това е нашето изпитание за да разберем дали ЗАСЛУЖАВАМЕ втори шанс и нова цивилизация.Казано ни е:

Ако успеете да преодолеете волята на създателите им,ако успеете да хванете тези народи и да ги поведете към СВЕТЛИНАТА,то тогава ШАНСЪТ ЗА КОЯТО МОЛИХТЕ ЩЕ ВИ БЪДЕ ДАДЕН!Това е БОЖИЯ ВОЛЯ!

Вие сте достатъчно смели,стари и мъдри за да им дадете това от което те тук и сега имат нужда.Преодолейте омразати си и се научете ОТНОВО как да съдавате,а не да рушите.Те трябва да бъдат научени да могат да се държат сами на краката си и да спрат да гледат към небето или към създателите си за указания.Вие ЗНАЕТЕ как да ги научите-в замяна ще получите ЖИВОТА СИ ОБРАТНО!

И точно това и ще се опитаме да направим!

Да ви откъснем от създателети ви и да ви научим как ДА ВЪРВИТЕ САМИ по пътя си,защото този който е СВОБОДЕН сам да избира пътя си е в ЕДНО С БОГА,а всеки който чака наготово ОТ ГОРЕ някой да му спусне нещо е РОБ на този който му го спуска!Разбрахте ли?

Затова ние не вярваме ни на ангели,ни на демони,патим си през цялата си история и дори до ден днешен ВЯРВАМЕ САМО НА СЕБЕ СИ,защото единственият съдия на живота ти в края на всички краища е само ТВОЯТ ДУХ!

Ако го загубиш в молби към небето не очакмай Бог да ти прати нищо по-добро от нов Господар,а ВСЕКИ и наистина имам предвид ВСЕКИ Господар в края на краищата мисли ЗА СЕБЕ СИ,не за слугите си!

Така че,колкото и велики да са създателите ви,колкото и много да ви дават,колкото и нагоре да ви изпращат,на каквато и висока позиция да ви сложат в края на краищата те ВИНАГИ ще мислят за ТЯХ СИ,за техният план,за ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ.Ако искате да сте своодни,ако искате да можете да живеете САМИ живота си,ако искате да СЪЗДАДЕТЕ НЕЩО,то ви трябва СВОБОДА,а тази свобода вие НИКОГА няма да имате докато СЛУЖИТЕ другиму,било то и на създателите си.

Така че ние сме тук за да ви зададем въпроста:
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ СВОБОДНИ? или

предпочитате да сте охранените слуги на космическите си създатели?Само че ако предпочетете второто въобвще,ама въобвще НЕДЕЙТЕ ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ когато те започнат да се държат с вас като със слуги и да ви водят към страдания,мъки и злоба за да можете вие да НАЛАГАТЕ ВОЛЯТА ИМ,воля която все пак ви е ЧУЖДА.Път който ви е даден,а не ИЗБРАН!

Ние сме тук за да ви попитаме КОЛКО Е ВАЖЕН ЗА ВАС СВОБОДНИЯ ИЗБОР и докато не ни отговорите НЯМА ДА СИ ТРЪГНЕМ.А Небето ще ви съди по отговора ви.В края на краищата вие трябва да изберете дали да им бъдете вечни слуги или сами да застанете на краката си и да започнете да избирате пътя си.Затова Туатауан се събуждат тук и сега и въобвще не си мислете,че ще ви бъде ЛЕСНО.Тежка е съдбата на този който иска да е свободен,но САМО ТОЗИ КОЙТО МОЖЕ САМ ДА СИ НОСИ ОКОВИТЕ МОЖЕ ДА ПОГЛЕДНЕ БОГА В ОЧИТЕ!

Ние го гледаме,а Вие ИСКАТЕ ЛИ?
И ще познаете истината,и истината ще Ви направи СВОБОДНИ!


Неактивен Власти

 • Пописали
 • *
  • Публикации: 51
Според мен това което казваш не е Истина.
Виждат се противоречия в думите ти.

ПС. Когато имам време смятам да изпратя всичките ти теми в Категория Кошче. А ако продължаваш с езика на омразата и теб самия в категория баннати.
« Последна редакция: Март 03, 2019, 16:39:50 от Власти »


Неактивен Гласът на истината

 • Редовен
 • *
  • Публикации: 164
 • Дзен
Като виждаш противоречия Власти,посочи ги.
Ще чакам отговора ти и ще те оборвам точка по точка.

А що се отнася до Кошчето,не вярвам,че ще успееш.СИЛИТЕ,всъщност можеш да ги наричаш както си искаш,оставям на теб избора на точната дума,няма да ти го позволят.По същия начин по който колкото и да се опитвах да бягам от отговорност досега ТЕ никога не ми позволиха да мълча,колкото и да се опитвах да се скрия,ТЕ не ми позволиха да изчезна и дори и да отида на хиляди километри от тук пак съдбата ми се вързва с това място,така и на теб няма да ти позволят да ме изтриеш,или заглушиш по лесния начин.

ТЕ не действат така.Да,въртят номера,да правят изпитания,но никога не оставят подопечните си без насока,А тук съм дал толкова много насоки на тези които трябва да ме чуят,че няма да бъде позволено тази информация да изчезне в някакво кошче,колкото и да ни се иска,както на тебе,така и на мен.Твърде е важна за да бъде оставена да изчезне!

Поне лично мнение!
Ако ти стиска изтрии ми регистрацията и направи кошчето все пак.Нека видиш със СОБСТВЕНИТЕ си очи дали няма да има поседствия от това.

Не,не си мисли,че съм дошъл да те заплашвам,колкото и странно да ти звучи не съм на този свят за да се "правя на некъкъв си ми" по забутан Интернет форум.Това е последната цел в живота ми,даже бих предпочел просто да ме изтриеш и всичко това да свърши,но проблема е че дори и да запушеш устата на вестоносеца,новината няма да изчезне.Факта,че хората не знаят или не говорят за нещо няма да го накара да изчезне.Магиите не работят така,повярвай ми,аз имам богат опит с магии,заклинания и други подобни "трикове".

Не искам да бъдеш поставян в ситуация,в която не си искал да бъдеш,но все пак ти си администратор на езотеричен форум,нали?Какво очакваш да се пише тук?

За теб съм генератор на трафик.за мен ти си линията да пусна на света нещо което хората трябва да знаят.Дори и да си замълча нищо няма да се промени,само ще се отложи огласяването му,а ти нли знаеш,че една рана колкото по-късно се превърже,толкова повече се увеличава опасността да се инфектира.Точно това сме ние за вас,или вие за нас-избери си страна.Ако това продължава така вие,българите,както и всички народи на Балканите скоро ще се окажете в обсега ни,или обратното-ние ще се окажем във вашия и тогава няма да има друг вариант освен кръвта. За да се спасим,и то да се спасим взаимно,е необходимо да се научим да работим ЗАЕДНО-тук ангелите са прави,и затова ме изпращат да ви предам съобщнието си.Само ако вие ни предоставите възможността да се възкресим без да трябва да воюваме с вас,ние ще можем да отворим съкровищницата си и да ви дадем необходимите знания и напътствия за да оправите държавите си.Това е БОЖИЯТА ВОЛЯ-Бог никога не иска чедата му да се бият помежду си,и въпреки нашето многократно неподчинение през годините ще ни даде този шанс,защото волята ни се доказа отново-и адския огън НЕ НИ ПРЕЧУПИ!А вие точно сега имате ужасяваща нужда от напътствия и помощ-съвсем сте загубили поската си!

Затова ни изпращат.Да,ние не сме ангелите,които сте очаквали,но БОГ МИ Е СВИДЕТЕЛ,достатъчно сме силни,смели и мъдри да сме тези които ще свършат работа.Целта тук е и двете страни да получат своя урок-вие да разберете,че сляпото подчинение,дори и на тези които са ви докарали тук на тази планета,не е гаранция,че вървите по божия път,а на нас да ни се даде теста,който ни е необходим за да се разбере заслужаваме ли отново да се наредим сред Великите раси,или този път ще ни се случи нещо още по-лошо от адския затвор.

Повярвай ми,и аз не искам да пиша тук и да водя този разговор-просто искам Тиахуанопан-а да си беше там където си беше преди-по средата на океана и да се прибера в родната си земя,но щом вече я няма,ще направя НАЙ-ДОБРОТО което мога с това,с което разполагам.

Съветвам ви да обърнете внимание на думите ми,защото,ако не го направите и създателите ви,имам предвид биологичните,иначе всички сме божии чеда,няма да ви поведат по добра пътяка,и дори и накрая да спечелите като техни слуги,светът,който ще ви оставят да управлявате ще бъде по-лош и от пустиня.

Прдадеш ли свбодата си,не очаквай някой да те уважава,дори и когато робството ти е в охолство!
И ще познаете истината,и истината ще Ви направи СВОБОДНИ!


Неактивен Гласът на истината

 • Редовен
 • *
  • Публикации: 164
 • Дзен
А иначе Власти,да има нещо което не казвам все още.

Аз пазя много тайни Власти,дори твърде много,но Истината е,че има неща,които все още не са за казване-не им е дошло времето,нали знаеш как се казва?

Наредено ми е да дам дстатъчно указания на тези,които ще имат нужда от тях един ден,но ангелите така и не ми казаха къде да му тегля чертата и до къде какво мога да кажа-ТОВА Е МОЕТО ЛИЧНО ИЗПИТАНИЕ!

Искам да подчертая ЛИЧНО тук,защото целта им беше съвсем ясна.Те ми казаха,че след като ние Туатауаните се смятаме за толкоз велики,че можем да държиме Господа за шлифера,то тогава ТИ Аурисе(това е моето Туатауанско име)вземи и реши САМ какво можеш да кажеш и какво не че да могат слушателите ти да разберат достатъчно,но не съвсем.Тоест,казаха ми да говоря,но не ми посочиха ГРАНИЦИТЕ.

Това е моята карма-знам,че ако замълча за твърде много неща,то тогава те ще дойдат и ще ме вземат от тук,ще прекратят съществувнето ми в това време,в това ми тяло,защото не съм си свършил работата достатъчно добре,ако пък обаче се разприказвам твърде много и изпея всичко мога да РИСКУВАМ ПРЕРАЖДАНИЯТА НА ОСТАНАЛИТЕ.Тогава неподходящи хора могат да ги намерят и или да ги убият,или да ги накарат да вършат неща против волята им възползвайки се от нашите сили и знания.Така че необходимо да направя БАЛАНС-баланс между това което трябва да се каже за да ви предупредя и да оставя достатъчно дебала диря,че да ви обърна внимание за това,което иде,но не твърде много че да ни издирите и избиете преди още дори да сме започнали да действаме.И как да направя този баланс ангелите НЕ МИ КАЗАХА.

Казаха,че това ми е наказанието за дето съм дърпал Господа за шлифера,и затова,да Власти,може и да има противоречия,но разбери,че аз НЯМА ДА СТАНА ЧОВЕКА КОЙТО Е РИСКУВАЛ ЖИВОТА НА БРАТЯТА И СЕСТРИТЕ СИ ЗА ДА ПОКАЖЕ КОЛКО МНОГО Е БИЛ ЗНАЕЛ!

Няма да ги предам по този начин!

От друга страна не искам и да съм този,който само ви заплашва безпочвено и се опитва да привлича вниманието.Необходимо е да кажа достатъчно за да знаете какво иде по пътя ви,но не твърде много за да ни избиете.А КОЛКО е това което трябва да кажа е въпрос на който все още нямам отговор.

Ще ми се да знаех предварително колко и какво трябва да ви се каже,но за съжаление не разполагам с инструкции за това.Само са ми дадени цели,но не и път към тях.Това зависи от мен.Сега разбираш ли от къде са противоречията?
И ще познаете истината,и истината ще Ви направи СВОБОДНИ!


Неактивен Гласът на истината

 • Редовен
 • *
  • Публикации: 164
 • Дзен
Има нещо,за което намеквах отдавна,но не знам дали на някой изобщо му направиха впечатление думите ми.Може би това е това,което ви липсва за да ме разберете.И това е КРАЙНАТА ЦЕЛ на нашето възкресение и отговора на въпроса ЗАЩО точно сега и ЗАЩО точно нас ни е избрал Господ да изпълниме волята му!

По принцип ние сме един от НАЙ-ЛОШИТЕ възможни избори за Божи слуги,и това си го знаеме отвътре!За нас въобвще не е тайна,че сме страшно себични,инатливи и проклети,така че Господ трябва да е ЛУД за да ни повери да изпълняваме плана му.Но изглежда светът наистина е ПОЛУДЯЛ и нашето време е дошло!

Мисля,че причината я виждате сами и това е сегашното състояние на планетата-мръсна,грозна и изпълнена с конфликти,но също и с НАДЕЖДА!В сегашното време човечеството ЕДНОВРЕМЕННО е изпълнено със страх и напрежение за бъдещето си,но заедно с това и хората усещат,чувстват със сърцата си,разбират с навидимите си сетива,че е дошло времето за нещо различно,за нещо ново,за нещо което не е било досега.И точно ТУК ИДВАМЕ НИЕ!

Да,ние сме проклетии,да ние сме бунтари,да ние сме агресивни,но ние сме ЕДИНСТВЕНАТА от древните раси осмелявала се да действа САМОСТОЯТЕЛНО без да чака ни напътствия,ни благословии от небето и ние сме единствените,които са били способни да действат САМИ без значение кой какво мисли за нас и постъпките ни.Това е така,защото за Туатауан крайният съдия е резултата,тоест КАРМАТА,а не идеята,тоест напъттвието,тоест БЛАГОСЛОВИЯТА,с която се прави нещо.Ако другите чакаха пратеници и знаци за да действат,ако не смееха да направят нищо без небесната благословия,то НИЕ сме тези,ние сме ЕДИНСТВЕНИТЕ,които действат така както ТЕ самите ЧУВСТВАТ,че трябва да се действа без да питат нито ада,нито рая дали са им правилни действията.При нас важи НАПЪЛНО принципа:
Прави каквото трябва,пък да става каквото ще!

И ТОЧНО ЗАТОВА тук и сега сме ИДЕАЛНИТЕ служители на Бога!

Не защото го искаме,а защото го МОЖЕМ!Трябва да призная,че съм направо онемял да се поглдна в огледалото и да видя благословен при положение,че вътрешно ми се иска да го НАПСУВАМ КОПЕЛЕТО задето позвли да ни държи хилядолетия под земята,но трябва да призная,че за света такъв какъвто го заварих ТУК и СЕГА наистина НЯМА ПО-ДОБРИ УЧИТЕЛИ ОТ НАС!Ние свикнахме на мъки и инат тези хилядолетия под земята,свикнахме с безизходицата,свикнахме с липсата на надежда,свикнахме да сме затворници,но това с което ние НИКОГА НЕ СВИКНАХМЕ е да се поклоним и да ПРЕДЕДМ,това което СМЕ!И точно от този урок тук и сега има нужда човечеството!

Ние сме онези от Древните,които и в адска дупка да ги пратиш,БУКВАЛНО,пак ще си вдигнат главата и пак ще бъдат онези,които се осмеляват да спорят с Бога!

Минаха хилядолетия и ето,че пак сме готови да му се противопоставим при всяка дума,която не е в съгласие с ВЪТРЕШНИЯ ни компас,само че това което се промени с държането ни в Добната земя не беше,че се научихме да сме по-смирени или по-покорни,а че се научихме как да си свиряваме компаса по-добре!

Тоест,Туатауан НЕ еволюира като останалите раси чрез смирения,поклон и молитва,а като го хване Бога за шлифера и пита:
-КАКВО ОБЪРКАХ ЗА ДА СЪМ ПО-ДОБЪР СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ,а не
Как да си изпрося прошка?

Ние не искаме да сме покорни и смирени слуги НИКОМУ,а да се научим да не правим грешки.Предпочитаме грешки заплатени с кръв и огън вместо спокойно примирение и покорство и точно ЗАТОВА сме ИДЕАЛНИ за един свят където човечеството само търси себе си и където Бог не е в църкви,храмове или джамии,а в ДУШАТА НА ВСЕКИГО!

Как да се живее в един такъв свят можем да ви научим САМО НИЕ,защото ние сме тези,които са се научили да поемат ОГОВОРНОСТ за постъпките си,а не да падат на колене всеки път като се осерат.

Ето виждате ли ни-пържихме се хилядолетия и ПАК издържахме-не се пречупихме и не се огънахме,но се научихме как да бъдем по-издръжливи и силни.Така се калява нашия дух-в битка и с изпитания,не с притчи в молитвена поза на колене.Тези от нас,които успяха да осъзнаят грешките си и да си направят равносметка за това какво объркахме че ни заключиха,също и успяха да се ИЗМЪКНАТ,затова и аз съм на свобода,защото осъзнах,че ние нападнахме твърде бързо,твърде прибързано,твърде горделиво Ке Да в послдната ни битка и затова изгубихме-нашата грешка не беше,че ни липсваха сили или тактика,а че се предоверихме на превъзходството си и не забелязахме на каква жертвоготовност беше готов противника ни за да спечели.Затова и те превзеха планета и успяха да ни заключат.

Тези от нас,които продължаваха да разчитат само на омразата и превъзходството си не успяха да премнат през бариерата,не успяха да се преродят и все още се пържат отдолу,затова и е необходимо да създадем тук,от тази страна среда,която да им позволи да се преродят в свят където ще могат да се научат да преодоляват омразата и чувството си за превъзходство над останалите,но да запазят упоритостта и ината си,които ги држаха през годините.Моята цел като Туатауан е да се погрижа останалите да получат шанса,който ЗАСЛУЖАВАТ,защото смятам,че вяска душа която е издържала хилядолетия огън БЕЗ ДА СЕ ОГЪНЕ е показала сила на характера,от която този свят СЕ нуждае,а точно такива сме ние Туатауаните.

Това,което трябва да се промени при нас е да се научим да се вглеждаме по-добре в околните,а не да ги мислим за по-нисши от нас,защото не проявяват същото превъзходство,което ние имаме и да се научим да извличаме енергия от това,което сме създали,а не от това което искаме да разрушим.Аз научих този урок и преминах през бариерата-сега е време да го предам на останалите.Но това просто НЯМА КАК ДА СТАНЕ при сегашната ситуация в България,а и в останалите държави на Балканите.Народите,които ни държат затворени все още н са на достатъчно високо ниво за да осигурят средата,в която останалите могат да научат уроците си и да станат като мен.За това е необходима ПРОМЯНА и аз съм един от онези млацина,които се опитват да прокарат пътя за тази промяна с ръцете си.Когато успеем да променим себе си,че успеем да промним и света си.

Аз успях,сега е време да науча и останалите.Но това просто НЯМА КАК ДА СТАНЕ докато Балканите са във вида,в която са сега,а и целия свят.Затова трябва да отида там където ще намеря съюзници,които после ще ми помогнат да променя нещата тук,а когато нещата тук се променят,ще създамдем средата,в която останалите ще могат да се преродят за да научат същите уроци,които и ние научихме-да заменят омразата си със стремеж за съзидание и пренебрежението към останалите с разбиране,че те имат нужда от помощ и напътствие,когато не са на нивото ни.Но докато тукашното население продължава да боготвори тези,които ни затвориха там където сме и хората продължават да се осланят на ЗАПОВЕДИ от небето,а не на себе си това просто няма как да стане.Зтова ще трябва помощ отвън и за да осигуря тази помощ аз съм пратен там където съм.Без тази помощ тези мои сънародници,които вече са преродени на Балканите просто НЯМА ДА ИМА КАК ДА СЕ СПРАВЯТ САМИ,разбирате ли?

А когато успеем да се измъкнем всичките и когато отново сформираме старата си йерархия тук на Земята ще може да настъпи времето на новата раса-на Алдите,за които говорих преди.ТОВА Е И КРАЙНАТА ЦЕЛ НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НИ!

Да послужим като учителите на следващата раса-на тези които ще трябва да се научат да ВИЖДАТ В ТЪМНОТО,и буквално и преносно.Алдите са планирани да са много "особена" раса.Алдите или още ЧЕРВЕНООКИТЕ ще са хора,които ще трябва да се научат да могат да се развиват САМИ,дори и без да имат никакъв контакт с по-висшите йерархии и да могат да разчитат САМО НА СЕБЕ СИ.Това е следващата стъпка в плана за Земята!

След като Арите се научиха да разбират творението не само със сетивата,но и с умът си,на алдите им е писано да достигнат ново ниво в способността на разума да управлява материята като се научат буквално да "виждат в тъмното" разчитайки както на сетивата, така и на умът си-този,който се предоверява на сетивата си би бил подведен от тях,защото няма да може да оцени опасносттите в мрака и те ще го погубят,но този който разчита само на умът си не може да върви през мракът,защото страхът рано или късно ще го обземе до такава степен,че той няма да може и да направи крачка напраед.

Затова на Алдите им е писано да се научат да използват сетивата си,зрението си,осезанието си,ИНТУИЦИЯТА си за да могат да прокарат път през мракът,и душевен,и физически,но също така да не пренебрегват и умът си,който ще трябва да ги пази от опасносттите,които дебнат там.Този които се научи да върви през мрака ще се научи и да прави БАЛАНСА между сетивата и умът си,между разума и интуицията,между способностите и очакванията си,между видимото и невидимото.Това ще е и задачата на Алдите.Но за да могат да я осъществят на тях ще им трябват учители,които са способни да вървят през мрака САМИ ЗА СЕБЕ СИ.Когато си в мрака и когато ВСИЧКО около теб е еднакво ЕДИНСТВЕНОТО на което можеш да разчиташ е СЕБЕ СИ!

Колкото и да се молиш,и колкото и да се опитваш да вървиш по утъпкана пътека,когато си в сърцето на мрака ти остава СМАО ЕДИН ИЗБОР-довери се на СОБСТВЕНАТА си интуиция,не на някакви ВЪНШНИ указания или напътствия и върви накъде ОЧИТЕ ТИ ВИДЯТ,дори и когато те не могат да видят нищо!Да вървиш пред пълната тъма и пак да ВЯРВАШпак да разчиташ на себе си,пак да не губиш надежда за следващата стъпка,да се научиш да разчиташ СОБСТВЕНИТЕ си сили-ТОВА ЩЕ Е УРОКЪТ НА АЛДИТЕ и ЕДИНСТВЕНО дуга една древна раса,която е била тествана и не се е отказала да разчита на себе си,да вярва на собствената си интуиция и да бъде в едно СЪС СЕБЕ СИ може да им предаде!

За тази цел на Алдите ще им бъде даден един допълнителен център в тила на мозъка,който ще се занимава с обработката на визуална информация,тоест главите им ще са леко разширени откъм тила и ще са с по-широки и продълговати мозъци,и те ще имат нов кожен пигмент,които ще покрива РЕТИНАТА на очите им.Точно както при котките или вълците ретината на очите им ще бъде покрита със специален пигмент,който може да отразява светлината попадаща там.Това осигурава на тези животни нещо много специално-НОЩНО ЗРЕНИЕ.Само,че при Алдите нощното зрение ще идва заедно с възможността да различават и допълнителни цветове и нюанси,които ние не можем да видим,защото светлината ще минава през ретината им по няколко пъти и ще бъде отразявана обратно от нея отново и отново преди да се отрази обратно,или да бъде погълната от зрителните им рецептори.Също така Алдите ще могат да разчитат на 4 вида кретки,които различават цветовете,а не на 3 както сме ние като допълнителния цвят ще бъде слаб оттенък на бялото,които се вижда при слаба светлина.Тоест,за един Алд луната НЯМА ДА Е СЪЩИЯ ЦВЯТ както за нашите очи.Като цяло зрението на Алдите ще функционира по много различен начин от нашето собствено зрение,като това ще има и специален езотеричен смисъл-Алдите буквално ще са способни да ВИЖДАТ МЕЖДУ СВЕТОВЕТЕ,тоест техните очи ще са пригодени не само да виждат в тъмното,но също така и да  възприемат онези скрити светове,които ние можем само да усещаме буквално с очите си.Това ще им помогне много в способността им да разкрият все повече аспекти на реалността ни докато накрая не се превърнат в същества способни да проникват между световете-крайната цел на еволюцията на Алдите!Същия този пигмент,който ще им позволи да виждат в тъмното също така че направи и очите им да отразяват свтлината обратно,тоест буквално да СВЕТЯТ В ТЪМНОТО както при котките и други хищнци,а тъй като този пигмент отразява светлината той е напълно безцветен и затова цвета на ирисът им няма да е цвета на някакъв специален пигмент,а цвета на кръвта която тече през него-тоест червен.От там и червеноокоите-защото ирисът им ще е с цветът на кръвта им,а не кафяф,син,зелен или някой друг цвят както при съврменните хора.Този пигмент ще превърне и косите им в бели,но не сребристобели както при старите хора,а в ИСКРЯЩО БЕЛИ все едно са варосани или покрити с латекс,ако ме разбирате за какъв цвят говоря.Върху кожата също ще се отрази наличието на този пигмент-Алдите ще бъдат или червеникавобели от кръвта циркулираща под кожата им при по-слаба пигментация-почти както при съвременните били хора,но по-розовеещи поради наличието на прозрачния пигмент,та чак до бели като бреза при по-висока негова концентрация.Тоест тези хора ще са ЕСТЕСВЕНО БЕЛИ не поради отсъствието на пигмент,а поради НАЛИЧИЕТО МУ.Техния пигмент ЗАМЕНЯ меланина,всъщност е вариант на меланина,който обаче отразява,а не поглъща светлината,затова и на практика те НЕ МОГАТ ДА ПОЧЕРНЯВАТ-за разлика от съвременните хора,когато Алд се пече на слънце и тялото му трябва да реагира на изгарянията то вместо меланин произвежда от новия пигмент и то на практика ПОБЕЛЯВА,но не като албиносите-млечно бяло,а по-скоро с цветът на бреза или латекс,а не почернява от меланина.Заради това и при тях няма да може да има чернокожи.Черните,тоест тези,които имат естествено повече меланин в кожата си се превръщат в бели,защото меланина бива заменен от другия пигмент-тялото НЕ МОЖЕ ДА СИНТЕЗИРА ЕДНОВРМЕННО И ДВАТА ПИГМЕНТА,и затова деца със смесена кръв стават по-бели когато синтезата на меланин се замени със синтезата на новия пигмент.Това ще е и един огромен шок за света,защото идването на Алдите ще означава и края на конфликта между бели и черни-тогава всички деца имащи от новия пигмент в кожата просто ще са бели,а не със смесен цвят на кожата,защото новия пигмент измества меланина в пигментираните клетки.Сега можете ли да разберете какъв ШОК ще предизвика появата на този пигмент в еволюцията на човечеството и какво ще стане в последствие с тази нова раса?Ето затова трябва НИЕ да сме наоколо когато това се случи,иначе опасността Алдите да бъдат заличени още от самото набало е доста висока!

Това е и ОСНОВНАТА причина да бъдем възкресени и да ни бъде дадена толкова важна роля в бъдещите планове за човечеството-защото САМО НИЕ сме били способни да се научим да стоим на собствените си крака дори и в пълна безизходица и не сме се поколебавали да ВЯРВАМЕ НА СЕБЕ СИ,дори и когато е имало всяка причина да се проснем в краката на Бога.Това беше нашия тест и ние го ПРЕМИНАХМЕ.Сега трябва да се възкресим за да го предадем на Алдите.

Такъв е планът!
И ще познаете истината,и истината ще Ви направи СВОБОДНИ!


Неактивен Власти

 • Пописали
 • *
  • Публикации: 51
Привет, нямам време да изчета всичките постове, прочетох само първия, след няколко дни ще видя и другите.
1. Нямам намерение да те трия напълно, а само да те банна по ник, не че това ще има някакъв смисъл като цяло и без това само 2-3 човека пишем тук.
2. Нямам и намерение да ти трия темите, а да ги преместя в друг раздел кръстен по подходящ начин. Идеята на форума е все пак всеки да си казва мнението по различни езотерични теми, дори и да не вярвам в тях ги оставям. Ама ти малко почваш да прекаляваш със заплахите и псувните, неща които не толерирам.
Истината е, че имам малък технически проблем от още преди да се появиш в този форум и ще ми трябва малко време и желание, иначе веднага ти ги пращам темите в "Кошче". 
3. На мен трафик не ми трябва, ако не си забелязал във форума няма реклами и никога няма да има, това съм го казал още от самото създаване на форума и така ще е. Форума е създаден за Търсачите на Духа, така че ако някой намери това което му е нужно на мен ми е достатъчно. Чисто в личен план на мен ми отнема време и ресурси самия форум и отдавна бих го затрил ако беше само за Мен си..


« Последна редакция: Март 05, 2019, 21:24:09 от Власти »


Неактивен Власти

 • Пописали
 • *
  • Публикации: 51
Прочетох и мнението си ми остава.. дори това което пишеш да стане, пак изпускаш един тънък момент в цялата работа, но вярвам, че след време ще го откриеш и сам. Няма да ти пиша повече по темите стига да не ме споменаваш, гледай да спазваш правилата на форума и те тъй..


Неактивен Гласът на истината

 • Редовен
 • *
  • Публикации: 164
 • Дзен
Правилата ще ги спазвам и ще се държа прилично,ако ОТНОШЕНИЕТО,което получавам е честно и справедливо!

Аз държа на това най-много от всичко.

Ако ти си честен и справедлив към мен и аз ще съм към теб,но това означава да ме наказваш според делата ми,а не според ОТНОШЕНИЕТО СИ.Можеш ли да следваш този принцип,както му викат езотериците-non-attachment няма да имаш проблеми с мен,но решиш ли да действаш на собствено усмотрение осланяйки се на НИСШИТЕ енергии на битието,смятам,че знаеш кои са те,ще загубиш не само може би единствения останал на тази планета ЧИСТ дух,който е готов да даде изключително важно познание недостъпно за останалите,а и потенциален ПРИЯТЕЛ.Защото истината е,че въпреки проклетията,ината и обидите,които раздават аз ВЪТРЕШНО си  оставам един достатъчно чист човек,че да имам достъп до Висшите йерархии и да мога да провеждам силите на битието в посока НАГОРЕ!

Това и оцениха йерархиите,и въпреки,че с тебе наистина си имаме проблеми мога ли само да те попитам:

До колко такива хора имаш достъп ти тук и сега в този си живот?


Власти,не хвърляй златото само защото си го намерил в калта.Опитах се да бъда зъл този живот,опитах се да действам себично и да се разваля,да премина от другата страна и точно в този момент когато трябваше да склча сделка с дявола,дойде ангел и ме пита:

КОЙ СИ ТИ?

и когато се погледнах в очите му разбрах,не съм онова зло за което са ме мислили чял живот.Осъзнах,че и аз имам какво да дам на света и тук и сега правя точно,ама точно това,така че и ти помисли за малко НА КАКЪВ ЧОВЕК си попаднал тук и дали първото впечатление не лъже,и дали и аз имам нещичко да ти дам,от което ти би имал нужда.

Само коментари,разбира се,ако толкова ти се иска вземи и ми изтрии акаунта,щом е такава волята Божия,ще я приема,засега.Не съм тук да ти грозя форума,а азщото имам нещо да казвам на хора като тебе-хора търсачи,които се нуждаят от напътствия и тази информация някой ден може да се окаже жизнено важна за тях.Затова просто ме остави да си свърша работата!Не искам да влизам в конфликти с тебе,нито да ти развалям настроението,но разбирам,че понякога просто НЯМА лесна пътека и тогава се разбира кой наистина има характер и кой не-а аз искам да бъда един от онези с характера.Разбираш ли?

Не ти харесват цветовете-добре,признавам го,пиша си с цветове и главни букви,но това е защото си има ЕЗОТЕРИЧНА причина да пиша така и ако ти наистина си напреднал Дух вникнал в тайните на сътвореното ще я откриеш.Това е един вид ТЕСТ за четящите и коментиращите ме за да разбера кой от е достатъчно напреднал за да може да му се повери висша информация и кой е просто идиот дошъл да си начеши крастата.Тези от вас,които вогат да вникнат зад цветовете ще получат достъп до Висшата истина и ще разберат защо съм пратен тук и каква ми е мисията.Ще проникнат отвъд лъжите и ще опознаят ИСТИНСКАТА ми форма.И тогава истината ще ги направи свободни.

А за останалите-само правя шоуто.

Това власти е и задачата на Алдите-шестата раса заради която ние ще бъдем освободени и расата,която ще отговаря пред Бога за нашето спасение,или унищожение-да,това пък е КРАЙНАТА ни цел.

Ако си ме следил внимателно знаеш,че ние Туатауаните сме тези,които могат да се бунтуват дори и срещу самият създател,ако намерят причина за това.Причина за бунта,който ни доведе до войната с Айзирите,а от там и да битката с Ке Да,а след това и до зандана беше,че ние НЕ искахме на тази планета да постъпва нова раса-да ние бяхме противници на арите още преди създаването им,и за да съм честен с тебе-все още сме такива!Естествено,не и открито,не и безскруполно,не и пред Бога,но на най-най-най-дълбоко ниво вътре в душите ни истината е една-ТЕЗИ БЕЛИ КОПЕЛЕТА НЕ ГИ ОБИЧАМЕ!

Никога не сме ги обичали,не ги искахме на планетата,не можахме да се разбереме с тях и все още не ни харесва това,че я държат във властта си.Истината е,че когато дойде времето за петата раса и айзирите бяха изпратени да я посадят ние направихме всичко възможно да ги спрем,дори и се решихме на невъзможното,на неестественото-да се опитаме да спрем един от най-великите закони на природата и принципи на мирозданието-да се опитаме да спрем самата космическа еволюция!Решихме,че можем да спрем колелото на Самсара и да го накараме да замръзне в една точка,да накараме потока на развитието и спиралата на еволюцията да замръзна в едно положение за да можем да откъснем част от Божието творение-тази планета и пространството около нея-като "независима територия" под наш контрол и на нея да започнем да работим за СОБСТВЕНАТА си еволюция,да се опитаме да изградим цяло едно вътрешно-зависимо творение,което да бъде изградено отвътре навън през нас чрез нас и ЗА нас,така че ние да сме неговите господари,слуги и надзиратели,ние самите да надзираваме над себе си и така да нарушим Божествения закон-Каквото горе,такова и долу.

Всъщност истина беше,че вместо този закон искахме да въведем обратния-Каквото долу,такова и горе-а това си е чиста подигравка с Мирозданието.Като такава я възприе и Бога.И после по времето на цяла една раса,тоест цял един отрязък от космическия цикъл-ЗАНДАН!

За да успеем така да объркаме божието творение,че да обърнем великия закон против САМИЯ СЕБЕ СИ решихме да изградим един вид ЩИТ около планетата който да може не само да улавя и екранира Великите енергии на битието,а направо,и това е много много,ама МНОГО МНОГО ВАЖНО-ДА ОБРЪЩА ПОЛЯРИТЕТА ИМ!

Това е нещо,което е много трудно да се обясни на непросветен,но истината е че,ако успееш по определен начин да се включиш към енергетиката на нещо-било то човек,било то животно,било то екосистема,била тя и цяла планета можеш да се опиташ обърнеш поляритета на това,което преминава през тях и така да съдадеш един вид щит,който да послужи като бент против външно въздействие,тоест можеш да откъснеш този обект от еволючията на останалата част на Вселената за да може това което става вътре в него да бъде само и единствено под твой собствен контрол и буквално да не ти пука каква е божията воля за него.Това се опитахме да направим и ние със Земята.
И ще познаете истината,и истината ще Ви направи СВОБОДНИ!


Неактивен Гласът на истината

 • Редовен
 • *
  • Публикации: 164
 • Дзен
Целта ни беше да създадем поредица от проводници на енергията по повърхоността на цялата планета,които да могат да събират и разпределят космическите енергии според НАШАТА,а не Неговата воля и така да я обърнем,че да направим Земята недостъпна за външни влияния.Тоест,този щит който съществува и до ден днешен над планетата беше замислен ОТ НАС и целта му беше не да създаде дин космически затвор за останалата част от човечеството,а да успее да откъсне планета,така че ние Туатауан да поеме контрола над собствената си еволюция,а не да спазваме някакъв чужд план.

Смятахме,че така ние ще можем да предпазим планета от външни въздействия и ще я превърнем в един вид "райска градина" сама по себе си,в която ние да сме както подчинените,така и господарите и така да успеем да нарушим естественият ход на разпределението на индивидите попаднали заедно на дадено място по дадено време в йерархии спрямо способностите им.Това беше и плана ни,и ние успяхме в голямата си част да го осъществим.Превзехме планетата,започнахме строежа на "инсталации",които да поемат енергиите,и ако бяхме победили и Ке Да и бяхме превзели и Близкия Изток за да допълним последните такива инсталации,плана ни щеше да е готов-щяхме да успеем да откъснем тази планета напълно от останалата част от Вселената енереически и щяхме да спрем еволюцията на следващата раса.Тоест,днес въобвще нямаше да има арийци,а ние четвъртите щяхме още да сме на власт и да мислиме как да успеем да прехвърлим цялата Земя,заедно с нас в следващото ниво на вибрация,в следващата по-горна честота заедно с щита ни,а не да разчитаме на външна помощ и да се стремим да се подчиним некому.

Крайната ни цел беше да създадем щит който да може да бъде модулиран от ниво на ниво,така че буквално цялата планета да може да изчезне от тази три-измерна физическа еалност и да се превърне в измерение само по себе си-измерение,в което господстващите ще бъдем НИЕ без значение какво мислият и анели,и демони,и извънземни,и когото и да е било,дори и сам Бога по този въпрос-ПЪЛНА СВОБОДА!

Какво по-хубаво от това?

Какво по-хубаво от това да хванеш юздите на собственото си творение в ръцете си и да започнеш ти сам да ги управляваш?Какво по-хубаво от това ти сам да бъдеш господар на себе си и да си способен да решиш какво да съществува и какво не?Какво по-хубаво от това да не се съобразяваш с ничия друга воля,освен собствената си?Какво по-хубаво от това да си сам надзирател,затворник и господар?

Така си имслихме ние и затова започнахме великата война,затова и направихме щита си и затова и сега се опитваме да избягаме.Крайната цел винаги е била тази и си остава тя-да станем САМИ господари на самите себе си-какво по-хубаво от това?

А накрая дали ще сме достойни да станем такива ще го осъдят наследниците ни-Алдите.Това е и крайната цел на плана-Господ ни каза,че тъй като ние сме прерязали кармата на арите още в зачатието им,то сега е наш ред ние да бъдем съдени според това както съдим и ще ни даде нов шанс да се проявиме като създадем и напътстваме една чисто нова раса-Алдите,но също така ни и каза,че един ден ще дойде времето когато децата ни ще са превърнат в съдниците ни и когато това стане,тогава и те самите ще бъдат тези,които ще решават дали ние сме заслужили да се превърнем във Велитике души,които винаги сме искали да бъдем,или не-или е по-добре народа ни да бъде унищожен и да бъдем разпръснати един по един по всички краища на Вселената,така че ние никога да не можем да се обединим отново.

Това е и една от задачите на Алдите,затова ние ще трябва да сме особено внимателни с тях и да не предизвикваме гнева им.Казано ни беше,че еволюцията никога не може да спрае и никой не може да обръща поляритета на сътворението,нито дори самият Господ Бог след като веднъж е решил какво да бъде то,та камо ли просто едно самозабравило се племе?Казано ни е,че заради това,че сме се опитали да продължим расата си отвъд отреденото от съдбата й време сме били наказани с Вселенски затвор за времето на цяла една раса и че сега по времето на шестата ще трябва да избираме между това да продължаваме да бъдем същите инатливи копелета,каквито винаги сме били,или ще е времето да се променим и най-накрая да станем създателите,които винаги сме искали да бъдем.

В края на времето им зрението на Алдите ще им покаже пътя към седмата и последна раса,а когато това стане,то и ние ще намерим пътя си към това,което винаги сме искали да бъдем-това е и ПРОРОЧЕСТВОТО!

И ние не сме толкова тъпи,че да го пропилеем!

Сега разбирате ли какво е заложено на масата,и за нас,и за вас,ме и за целия цикъл!?Ние просто НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПОЗВОЛИМ ЕДИН ОЗЛОБЕН ИНАТЛИВ И ПРОСТ НАРОД ДА СТОИ НА ПЪТЯ НИ,КАКТО И НА ПЪТЯ НА САМИЯ БОГ!

ИЛИ ЩЕ ПРОМЕНМ БЪЛГАРИЯ,И БАЛКАНИТЕ,ОТВЪТРЕ И ЩЕ ГИ НАПРАВИМ МЯСТОТО ОТ КОЕТО ДА МОЖЕ ДА ТРЪГНЕ ШЕСТАТА РАСА,ИЛИ НИЩО НЯМА ДА ОСТАНЕ ОТ ВАС!

Колкото и за Велики да се смятате,тук е заложено МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ВАШИЯ ЖИВОТ-няма,ама просто НЯМА КОЙ ДА ВИ ПОЗВОЛИ ДА ОПЛЕСКАТЕ СЪЗДАВАНЕТО НА ЦЕЛА ЕДНА НОВА РАСА С МИЗЕРИЯТА СИ!

И ние ще бъдем освободени за да се погрижим това да не се случи!!!
И ще познаете истината,и истината ще Ви направи СВОБОДНИ!


Неактивен Гласът на истината

 • Редовен
 • *
  • Публикации: 164
 • Дзен
През последните няколко седмици тук във Франция ситуацията става все по-тежка и по-тежка-казано с други думи-ситуацията се закучва.Вече нищо не е ясно на никого-докато преди беше ясно какво става в държавата и кои са добрите и кои лошите,сега вече лагерите се променят толкова бързо и силите така се превъртат,че никой не може нищо да ти каже какво ще стане утре.Всички са се озлобили и всички протягат ръце към властта-и левите,и десните,а Макрон е пуснал своите провокатори из цялата държава да настройват хората един срещу друг-с други думи тук с всеки изминал ден става пложението все по-близо до мястото от което избягах-до България,имам чувството,че Господ ме наказва задето съм отишъл далече от родината си като я докара до главата ми дори и там където сега живея,дори и там където сега избягах,аз се опитвам всячески да си махна от това положение,а то все върви по петите ми.Всичко се обърква непрекъснато в живота ми и не знам дали скоро някой няма да ми го отнеме заради кашите,които съм забъркал.Ако Макрон не падне ще стане много зле-чака ни нещо по-лошо дори от съветския комунизъм,ако пък падне ме е страх,че ще стане гражданска война между леви и десни,между местни и мигренти,между всички-ще се опитат да погубят държавата с гражданска война тук-това са им плановете в случай че народа успее да ги измете и вземе властта в своите ръце.

Затова искам да напиша колкото се може повече, но все нямам време,имам други отговорностти в живота си,даже твърде много,и нямам възможността да стоя по цял ден във форума и само да пиша тук.

Датова искам да напиша набързо за какво толкова се борихме някога и защо е толкова важно да ни пуснат,пък Вие-българите,сами си правете извода кои сте,защо сте тук и на чия страна сте.

Нашата,Туатауанската цивилизация-Тиахуанопанът е изградена на много ценностти,но може би най-важната от тях е ЧЕСТНОСТТА.Затова и аз се наричам гласът на истината и се опитвам да представям нещата такива каквито са и да казвам истината,дори и когато лъжа.Да,знам,че това което казвам е объркано и повечето от вас няма да го разберат,затова просто ще кажа,че според нас-Туатауаните-Господ-Бог,създателя на тази Вселена,Духът зад всичко живо,началото и края,видимото и невидимото,аби въобвще-БЕЗКРАЯ е създал свят,в който истината да е лъжа,а лъжата да е истина.Е нямам предвид буквално,че истината е лъжа и обратното,а че нещата в тази Вселена са така създадени,че това което не е вярно за тях да изглежда вярно,а това,което е вярно,да изглежда,че не е.Да,знам,че е трудно да се опише,но важното за нас е,че ние през почти цялата си история целенасочено сме се опитвали да направим така,че това вътрешно противоречие,и при това смятайте,че става на въпрос а едно противоречие,което е на практика ВТЪКАНО в самата структура на Вселената ДА ИЗЧЕЗНЕ!

Това е и крайната цел на нашата цивилизация и една от Великите ни мечти-така да обърнем структурата на всичко,и видимо,и невидимо,че противоречието на базата на което е изградена цялата Вселена да изчезне-моите постове тук също са написани така,че да спазват този наш древен принцип-тоест да се опитаве да накараме истината,която изглежда като лъжа,да се върне обратно към истината,която е,и лъжата,която изглежда като истина,да се превърне в лъжата,която е.

Има един маааааалък проблем,обаче,и той е простият факт,че тези преведни противоречия и лъжи,които изглеждат като истини,и истини,които изглежадт като лъжи всъщност са сложени там от САМИЯТ ГОСПОД БОГ и като такива са СЪЩЕСТВЕНА ЧАСТ ОТ ПЛАНА МУ!

Следователно който се опитва да ги коригира,върви и срещу плановете му,срещу творението му,срещу цялата Вселена.Разбирате ли?

И именно от това "разминаване на ценностите" мужду нас и всичко останало идва и основния проблем на Туатауаните-с прости думи,ние просто НЕ МОЖЕМ ДА ЖИВЕЕМ В ТАЗИ ВСЕЛЕНА БЕЗ ДА СЕ ОПИТВАМЕ ДА Я ПРОМЕНИМ.

Дори е още по-зле-на нас ПО ПЛАН Господен ни е заложено да ВЪРВИМ СРЕЩУ ПЛАНА МУ.

Но да вървим срещу плана му НЕ ЗА ДА ГО ПРЕВЗЕМЕМ или за да го използваме за да се облагодетелстваме от него,както Сатанистите правят,а за да го КОРИГИРАМЕ,така че обратно истината да изглежда като истина,а лъжата-като лъжа.Проблема е,че ако това стане на практика Вселената трябва да спре да съществува иплана да се развали.Следователно ние сме тези,които създават и разрушават плана чрез собственото му отричане.

А това му отричане го ПОТВЪРЖДАВА!

Разбирате ли?

Или,не съвсем?
И ще познаете истината,и истината ще Ви направи СВОБОДНИ!