Форум за Духовни Търсачи
Дзенкс!

Връж връшмораншут Туат Суаютлююк!


Неактивен Синеочка

 • Мечтател
 • Global Moderator
 • Потребител неЧовек
 • *
  • Публикации: 968
 • Find your way
Гласи, можеш ли да си малко екзактен и да не се разстила в нечетаеми чаршафи. Много си труден за четеше, братче. Не знам как се наема изобщо някой да го прави.
Във вербален изказ отново ли си толкова обстоятелствен?
Като цяло това, което искаш да кажеш може и с по-малко думи.
Това ти го казвам с цел думите ти да бъдат разбрани и прочетени от повече хора, ако това е целта ти де..

Когато падна искам да е , защото съм скочила, а не защото някой ме е бутнал..


Неактивен Власти

 • Пописали
 • *
  • Публикации: 51
Тъй кат гледам Гласът на Истината се ду, ду и май се оказа Балон.


Неактивен Гласът на истината

 • Редовен
 • *
  • Публикации: 164
 • Дзен
Балон ще се окажат само ВАШИТЕ намерения да се опитвахте да ме спрете толкова много време,а и непрекъснато ми подронвахте участието във форума кога имах и МАЛКО СВООДНО ВРЕМЕ!


Власти,ТОВА БЕШЕ ГАДНО с Нотр Дам-сега недей да ми изтърсваш,че било само съвпадение и нямало никаква връзка между това което се случи там и това,което писах тук във форума, или пак ще се правим на неверници.Точно тогаа Франция беше в много много критичен период когато се бях хванал да пиша тука и ВСИЧКИ ВИЕ ВИДЯХТЕ КАКВО СТАНА,нали!?

Покрай катедралата щеше да изгори и държавата!

Макарона ни го ... такова и още не мож се оправим!Тази загуба няма как да се възстанови вече,не и в близките няколко поколения.А Гласът се завръща щото отгоре му казаха
-Работа имаш да вършиш,пак си се омързелявил и си си забравил професионалните задължения към БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!НА ФРАНЦУЗИТЕ СВАЛИ ЗВЕЗДИ ОТ НЕБЕТО,А РОДНИТЕ ГИ ЗАБРАВИ!

С други думи-получих "заповед",че българите трябав да се информират какво става на "по-висшите равнини",а то въобвще,ама въобвще не е добре за българия!

Първите наши вече ОПИТВАТ да установят контакт с властови групировки в България и наши реинкарнации дори са сред кандидатите за местните избори в момента.Имена НЯМА да цитирам,но това което е важно е,че НАРОДА НЕ ЩЕ ПРОМЯНА!

Въпреки,че нашите се опитват вече да влязат във властта и имаме пробиви в съседна Гърция,пак имена НЯМА ДА ЦИТИРАМ в България нещата УДРЯТ НА КАМЪК и ако се продължава така ще е необходимо да преразгледаме отношението си към тоя народ.

А повярвайте вие НЕ бихте искали да ни имате за врагове!

Работата в тази държава е мътна и въпреки,че се опитахме да направим нещо през пролетта силното недоверие на народа към алтеранитиви направо го ПОГРЕБА!Прост народ е вашия!

Затова сме принудени да предприемаме все по-дръзки ходове,но те все още не са се отплатили.Но ако продължавате със ЗАСПАЛОТО си поведение в скоро време ще си докарате една много много страшна КАРМА!

Скоро ще разберете за какво говоря.
И ще познаете истината,и истината ще Ви направи СВОБОДНИ!


Неактивен Гласът на истината

 • Редовен
 • *
  • Публикации: 164
 • Дзен
Ето какво става в момента в България накратко в ЕЗОТЕРИЧЕН план!

ЗВЕРОВЕТЕ от Сириус-оригиналните създатели на този народ и тези които Вие кръщавате като неговите "закрилници","ангели","пазители","богове" или каквито си искате още думи да използвате ПРАВЯТ ПАКОСТИ ИЗ ЦЕЛИЯ СВЯТ като се опитват да възстановят първоначалния ред от който са получили планетата след нашето поражение в последната велика война за Земята.Техния план е да възстановят единната си ДИКТАТУРА,уж,за "благото на населението й",но в действителност за да превърнат хората в ТЕХНИ РОБИ,като се свържат на ФИННО НИВО с редица народи,които те са посадили още при идването си тук под една или друга форма и един такъв народ е и този-българския.За целта те са НАПЪЛНО СЪГЛАСНИ ако трябва да се използва и терор,и да подтискат всяка изява на СВОБОДНА ВОЛЯ на местното население-сиреч за тях вие не сте нищо повече от поредните ИЗПЪЛНИТЕЛИ на ТЕХНИЯ,а не на божия план и те са готови да ви го напомнят като използват техни "избранници" сред местното население,които ще трябва да наложат тази форма на диктатура над България.

Планът,който те вече се опитват да наложат е да ЗАДЪРЖАТ САТАНИСТИТЕ,които в момента управляват държавата за поне още 10-15 години на власт и да променят ориентацията й от европейска в азиатска.Именно сирианците стоят в основата на СТРАХОТИИТЕ,които сега стават в почти всички азиатски държави и те са крайно решени да образуват нова форма на диктатура на Земята под една или друга форма зависима от техните "метрополии" около звездата Сириус.

В момента АКТИВНО се работи по два възможни плана за да се остави Земята в тяхната сфера на влияние и те да успеяят да упражнят максимален контрол върху планетата в нейното бъдеще.Според единия план трябва да се действа със "силите на светлината" така да ги наречем,а аз направо ще си им викам АНГЕЛИТЕ,това е йерархията на Светлината,която действа из ФИННИТЕ СВЕТОВЕ на тази галактика и се стреми да изпълни Божия план за завръщане на всяка една душа съществуваща тук към източника й.

Та според този план те би трябвало да подкрепят РУСИЯ като основната сила движеща планетата духовно напред и да й съдействат да се вдигне на крака, да се възползва от неразбориите съществуващи сега в ЕС и САЩ за да ги изпревари и да се пръврне във ВОДЕЩАТА СВРЪХСИЛА на Земята като се съюзи с други големи развиващи се държави-имам предвид Китай,Индия,Бразилия и т.н. и да разбие търговския и икономическия монопол на САЩ,което да ги прати в толкова дълбока депресия,че те никога да не могат да се съвземат от нея.След това Сирианците предвиждат да спуснат "нова религия" под някаква форма на руския народ и чрез нея,А НЕ ЧРЕЗ СИЛАТА НА ОРЪЖИЕТО да поведат света в желаната от тях посока,тоест хората да се лъжат брез вярата си,а не чрез налагането на силова диктатура.Този план не е от вчера и е основна линия на работа на сирианците за да си ИЗМИЯТ ОБРАЗА пред земляните като "ангели" и "висши учители" само и само човечеството да не види що за ЗВЕРОВЕ са те и на колко НАСИЛИЕ са способни техните така наречени "чисти" учители!

Чрез първия план сирианците ще съдействат на ИСТИНСКИТЕ ангели да изхвърлят сатанистите от власт и за участието си ще очакват да им се ДАДЕ правото да управляват планетата по "мирен" път-сиреч да БАЛАМОСВАТ населението чрез ЕВТИНИ НОМЕРА колко били напреднали и колко много били знаели.Но на тях им е вече пределно ясно,че на Земята са пратени достатъчно много достатъчно напреднали души за да не им провървят номерата,така че ако искат да запазят ПЪЛЕН контрол над планетата това може би няма да е най-добрата им опция.Ако просто заемат тази позиция на "висши учители" напредналите души на този свят ще проникнат ОТВЪД техните ЛЪЖИ и ще оспорат статута им,а когато те не могат да го подкрепят с доказателства според МАНДАТА даден им от истинските ангели сирианците ще са принудени да отстъпят при редица важни решения и така да изгубят ЗНАЧИТЕЛНА част от възможността си ПРЯКО да управляват планетата!

Затова те имат и друг план който да гарантира възможността им да използват ПРЯКО насилие за да си гарантират КОНТРОЛА над планетата!Това означава да ЗАПАЗЯТ сегашното ръководство на Земята-САТАНИСТКАТА ЙЕРАРХИЯ,която изсмуква силите на това население през тази ни епоха чрез използването на различни ритуали и ЧЕРНИ похвати за запазване на контрола над планетата.Целта е хората да се държат в притъпено състояние на сетивата чрез стимулирането на НИСШИ УДОВОЛСТВИЯ!

По ПЛАН сирианците би трябвало да съдействат за ОТСТРАНЯВАНЕТО на тази йерархия,премахването на АРХОНТИТЕ-тези висши НЕпревъплатими нейни същностти,които дават нарежданията на хората от плът и кръв,които са част от тази йерархия какви религии,идеологии и политики да превъплъщават на тази планета,но ако те не са убедени,че ще могат да здържат контрола си над нея след като архонтите бъдат отстранени,то имат възможност и да дейсват ЗА ДА ГИ ПОДКРЕПЯТ да останат да управляват планета,но за сметка на това да поискат светът,който сатанистите създават да бъде много силно повлиян от ТЯХ!

Така те ще обрекът човечеството на още поколения МЪКИ,но ще са убедени,че тези,които ще дойдат на власт ще бъдат симпатизанти на тях и на тяхният начин на живот и няма да могат да създадат общества способни да се ОТКЪСНАТ от тях!Тоест,те ще продадат дадения им от горе мандат да ПОМАГАТ на народите на Земята да постигнат по-високо ниво на вибрация следвайки техния пример с мандат отдоле да ги подтискат и ИЗТРЕБВАТ,но в замяна на това да получат ВЛАСТ над планетата!

Гаден избро,но това е РЕАЛНИЯ свят-не си мислете,че има добри или лоши-има само тези,които поставят БОЖИЯ план над своите ЛИЧНИ амбции и онези,които живеят за да задоволяват амбициите си и точно сега сирианците са поставени пред един такъв избор от йерархиите НАД тях!

Ако изберат да спазват божията воля и да се придържат към плана,така както те САМИТЕ са се били ЗАКЛЕЛИ,то те трябва да помогнат на Земята да се ОСВОБОДИ от сатанистите,да пленят архонтите им и да унищожат тяхната поддържаща структура тук на Земята.НО ако го направят те ще изгубят способността ПРЯКО да се намесват в земните дела и ще трябва а оставят на хората на Земята САМИ да избират дали искат да бъдат с тях и да слушат съветите им или не!

А ако НИЕ пък се издигнем,което СЪЩО е част от плана едно от първите неща,които ще направим ще бъде да кажем на народа ИСТИНАТА за КЪРВАВАТА ИМ ИСТОРИЯ и да отвлечем колкото с може повече хора ДАЛЕЧ от пътя им.А точно от това сирианците се ПРИТЕСНЯВАТ и затова предпочетат ние да си стоим погребани,дори и ако това означава да се обърнат СРЕЩУ ангелите.

А това пък е ТЕСТ от Бога за ТЯХНАТА вяра и отдаденост на техните идели за служба нему БЕЗПРЕКОСЛОВНО!Така Бог ги изпитва дали са готови да изгубят контрола над цяла планета като позволят на ИСКРЕННИ ТЕХНИ ВРАГОВЕ да се събудят отново към живот, или ще предпочетат да ни УНИЩОЖАТ,още в зародиш,НО на цената на СЪЮЗ с тези,които без всякакво смнение са ПРОТИВ пътеката към него!

Ако изберат второто то те ще трябва да се опитат да съдадат голям съюз от държави в Азия,който ще включва Русия,Китай,Индия и най-вече-АРАБСКИТЕ ДЪРЖАВИ и постепенно ще става все по авторитарен и по авторитарен докато накрая не се превърне в една ОТКРОВЕННА ДИКТАТУРА и щое по-лошо-приеме ИСЛЯМА за основна своя религия.Наченките на този план вече СЪЩО се виждат и сирианците продължават да поддържат тази възможност,ако им се наложи!

Тогава те ще трябва да оставят на власт сатанистите,които за тази им "услуга" ще засилят сирианското присъствие на планетата и ще подсилят онези нейни народи,зад които сирианците застават НАЙ-СИЛНО!

Един такъв народ е и българския...
И ще познаете истината,и истината ще Ви направи СВОБОДНИ!


Неактивен Гласът на истината

 • Редовен
 • *
  • Публикации: 164
 • Дзен
Тази сложна ситуация за сирианците означава те са изправени пред избора да подкрепят открити ДИКТАТУРИ в България и съседните й страни или да ни подкрепят да излезем НИЕ на власт,но те много добре знаят,че ако сме ние-то ТЕ НЯМАТ ШАНС ДА ЗАПАЗЯТ КОНТРОЛА СИ НАД БАЛКАНИТЕ!

Което ще означава,че в най-скоро време Бог ще спусне ОГРОМНА ДИЛЕМА над България,и може би над целите Балкани заедно с нея където ще се изисква от българите да се САМОосъзнаят дали ще искат да продължават да бъдат ограничени от СОБСТВЕНИТЕ си инстинкти и предразсъдъци,или ще е по-добре да станат ХОРА и да се откажат от меналото си за да приемат бъдещето си.Ако изберат второто,то нашите хора тук на Балканите ще намерят възможността да се намесят в политическия ни живот и да започне СПУСКАНЕТО на информация от света на Древните към света на съврменните през Балканите,и България конкретно.

Ако ли пък българите кажат,за кой ли път,НЕ на предложенията на небето за помиряване и духовност,то те ще бъдат ЖЕСТОКО наказани от небето като ще трябва да вземат АКТИВНА, тук тази дума е МНООООООООООООГО ВАЖНА,роля в новообразуващия се под сириански диктат съюз на сатанистите в Евразия.

Това ще означава,че след ако българския народ продължава да НЕ допуска навлизането на енергии от вес по-висока вибрация чрез теснгръдие,алчност,завист,подкупност и огъване пред злото когато трябва АКТИВНО да се бориш срещу него,то и българите ще бъдат принудени отново да се отдалечат от ЦИВИЛИЗОВАНИЯ свят и постепенно да изпаднат в изолация-първо в рамките на ЕС,после-на Балканите и накрая да се превърнат в руски сателит,който не само че активно ще поддържа руската политика в Европа,но и ще се првърне в част от това,което ПРЕДСТОЙ да се случи с Русия в този жалък сценарии,а то никак не е хубаво!

Сатанистите ще са готови да се врекат във ВЯРНОСТ на сирианците и да им осигурат ПРЯК контрол над планетата,но при ЕДНО УСЛОВИЕ>:(

ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ да са сатанисти и на архонтите стоящи зад тях да бъде даден НЕограничен достъп до земните ресурси,а именно-средствата за КОНТРОЛ над емоциите и сезнанията на земните хора.Сирианците ще бъдат принудени да се възвърнат към ЖИВОТИНСКАТА си същност,ако поискат а запазят контрола си над планетата,а за народ толкова ПРЯКО свързан с тях като българския това ще означава буквално ЗАРОБВАНЕ с нисши енергии.

Първо процеса ще започне в Русия,където може би,вече Е започнал с унищожаването на отгледаните през последните 30 години "кълнове" на духовно пробуждане под формата на родолюбиви,но критични към обществото си индивиди,надарени феномени,които имат способността да проникват в тънкия свят и да помагат на хората със способносттите дадени им от там и растящи мъдреци,които искат да възвърнат руската религия към предната й слава.Сатанистите искат от сирианците вместо ДА ПОМОГНАТ на тези хора да се развият и да построят общество способно да покаже бъдещето на човечеството ДА ГИ УНИЩОЖАТ!

ТАКАВА ЩЕ Е ЦЕНАТА НА ТОВА СИРИАНЦИТЕ ДА ЗНАЯТ,ЧЕ ЩЕ МОГАТ ДА ЗАПАЗЯТ ПЪЛНЕ КОНТРОЛ НАД ПЛАНЕТАТА!

Сатанистите ще им гарантират възможността техните представители да се разпореждат свободно на Земята и ще изпълняват всяка тяхна заповед (сизключение на заповеди ПРЯКО нараняващи членове на сатанинските йерархии),няма да има възможност на Земята да възникват йерархии,държави,учения или каквото и да е било друго НЕсвързани със Сириус и не попадащи под техните заповеди и планетата ще бъде за столетия обвързана със синята звезда.

В ЗАМЯНА на това обаче сирианците ще бъдат принудени да предадат контрола над планетата на шайка ДЕМОНИ и да оставят сега управляващите династии да управляват още толкова колкото архонтите желаят,ще трябва да участват АКТИВНО в подтискането на всеки един опит за духовен растеж и ще бъдат принудени да се првърнат в стражита на този АДСКИ режим,което пък ще прецака кармата им по много други различни начини.

Част от плана е създаването на нова универсална "защитна" система на този адски строй включваща нова тиранична политическа система,брутални закони смазващи човешкия дух и сатанизирана версия на исляма,която трябва да се превърне в новата сатанинска религия.И всичко това ще започне с Русия,а много бързо ще премине и у нас,ако нашия народ избере да НЕ подкрепи идващата вълна от промени!

Българите ще са изправени,не те ВЕЧЕ СА ИЗПРАВЕНИ пред тежък избор, който ще определи не само тяхната съдба,а и тази на целия свят!Народът трябва да се хване за идващаа вълна от НАДЕЖДА и ПРОМЯНА във всички сфери на социалния живот-недейте се оплаква,че надежда нямало и всичко си е било по старому.Надежда има НАВСЯКЪДЕ и това,което е нужно на народа за да я види е просто само да ИЗЛЕЗЕ ОТ ОБВИВКАТА СИ на страх,мързел,алчност и останалите пороци,които го държат надолу.Ако народът го направи,то тогава и НИЕ ще се покажем и ще ви упътим,ако народа се предаде и реши да кара по старому и да се спасява един по един тогава НЕобратими събития ще се случат в Русия,които ще рефлектират и върху тази страна и ще я направят НЕПРИГОДНА за онези напреднали души,от които светът най-много се нуждае тук и сега.

Това лято имаше поредица от катастрофи,които удариха страната.Да знам че чумата по свинете или изтичането на личните данни на българите на повечето хора не им се струват като някакви огромни "катастрофи",но реалността е,че това са ЗНАЦИТЕ за огромния избор,който предстои българинът да направи-той или ще се отвори към света и ще избере да се държи като ЧОВЕК,ще получа нашата подкрепа,велики души ще застанат на лидерската позиция в тази държава и тя постепенно ще се превърне в един своеобразен ЛИДЕР в региона си и гласът й ще ТЕЖИ в Европа или това за което говоря в Русия ще се случи и сирианците ще са принудени да направят МРЪСНАТА СДЕЛКА със сатанистите!
И ще познаете истината,и истината ще Ви направи СВОБОДНИ!


Неактивен Гласът на истината

 • Редовен
 • *
  • Публикации: 164
 • Дзен
БЪЛГАРИЯ ДЪРЖИ ДУШАТА НА РУСИЯ!

Такава е връзката между тези два народа и в следващите няколко месеца това ще стане видимо дори в широкия свят чрез връзаката от събитията,които ще се случват там,и тук!

На българите им предстои да изберат дали да си СТАНАТ на краката,да изберат кадърни управители и накарат властта да се вслуша в гласа на народа,или,да си "отпочинат" в състояние на бягство от отговорност за съдмата си,малодушие и атаки един към друг!Ако изберат първото,то тогава и събития в Русия,които ще накарат руския народ да се събуди и да се обърне срещу управителите си също ще се случат,те ще започнат да се борят срещу диктатурата там и постепенно Русия ще се првърне в онзи стожер на европейската цивилизация,който ще я спаси от гибел.Но процеса ще започне ОТ ТУК и не руснаците,а БЪЛГАРИТЕ ще трябва да имат водеща роля за това.Ние сме готови да помогнем и да осигурим необходимите познания за да могат българите да се справят с тази тежка задача,както и да ВОДИМ когато има нужда от това.Достатъчно сме древни и мъдри за да го направим.

НООООООООООО е необходимо българите САМИ да направят този избро и няма нито сирианци,нито орионци,нито ангели,нито демони да се намесват в този избор.Българския народ ще трябва да намери САМ вътре в духа си силите за да се повдигне на крака и да премине на страната на СВЕТЛИНАТА!

Това е УСЛОВИЕТО от горе!Единствения достоен избор е избор направен САМ и ако българина не може САМ да избере дали да бъде отговорен за съдбата си или не,то няма никой друг,който да може да направи този избор вместо него,нито долу,нито горе.

Ако българина просто реши да продължи по старому и народа реши,че трябва да се остави на същите боклуци,които са го водили досега да продължат да го водят,то тогава той ще погребе не само себе си,но и Русия,както и ще принуди сирианците да влязат в съглашение със сатанистите.Всъщност най-правилно е да се каже,че БОЙНАТА ЛИНИЯ между сирианците и сатанистите в момента тече право през България,затова тази страна е толкова важна за света тук и сега и само ще става все по-важна в бъдеще.Въобвще не си мислете,че България е някаква последна дупка на кавала и това което става тук няма връзка с останалия свят.Преди 10 години може и да е било така,но НЕ И СЕГА.От избора на българина ще зависи съдбата не ЕС,Русия,а накрая и на целия свят!

Ако българина реши да стане-ще стане и Земята,ако българина реши да стои,то тогава сирианците ще получат своя ДОГОВОР със сатанистите и в замяна на тяхното подчинение те ще са принудени да изоставят Русия,а с нея и българия.

Страната ще бъде поведена от жесток диктатор и това,което сте видяли през комунизма и преди него ще едно НИЩО в сравнение с това,котео този човек ще направи с народа си за да задоволи своите демонични и извънземни покровители!Убийствата и мъченията ще станат ежедневие,НЯМА да има надежда за народа,отношенията с ЕС ще се влошат бързо докато накрая държавата излезе от него и влезе в съюз с Турция подкрепен от Русия.

Балканите ще се разделят между тези два съюза и америка ще бъде принудена да направи Балканите част от своята бойна линия срещу неудобни режими в Близкия Изток.Обмена на стоки и информация ще спре и желязната завеса отново ще падне над страната.Още повеч-от там нататък сирианците ще поискат от народа да останат само тези,които те могат да използват като поробители,покровители и началници,а цялата останала маса да бъде ИЗБИТА!Планът им ще бъде да направят българите доминиращ народ на Земята и да съживат древните гени,но нечрез медитации,духовни практики или упражнения,а като свържат хората с НЕЧИСТИ ДЕМОНИ и ги принудят да развиват силите си под НАТИСК от унищожение.В процеса от българския народ ще останат едва няколко хиляди души,но те ще получат благословията на Луцифер и като такива ще бъдат призвани да УПРАВЛЯВАТ!

Същото,но на много по-голям мащаб ще започне да се случва и в Русия където народния дух за борба ще бъде пречупен и истинската широка душа на руснака ще бъде занена от сатанинска идеология проповядваща хищничество между хората и смазване на по-слабите.Всъщност този прочес вече върви сред сатанинските кръгове в Русия,и ако те успеят да смажат душата на народа си ще го превърнат в национална доктрина.

Но за да го направят те пъров трябва да минат през БЪЛГАРСКИЯ дух и да спечелят тук-да смажат надеждата на българина за по-добро бъдеще,да го откажат да се бори със системата,да убият желанието му за свобода и справедливост и да го накарат да се върне към добре заучените кмунистически навици.Ето такъв процес тече в момента в обществото и ако той достигне края си,ПОВЯРВАЙТЕ МИ,сатанинско-сирианската диктатура ще стане факт и тогава-ТЕЖКО ВИ!

Хората сега се притесняват от ЕС и от възможността тук да се въведат същите п...ерастки закони като в Европа докато народът съвсем изчезне от държавата,всички емигрират и накрая турчите и циганите станат мнозинство и започнат да правят законите.Но това НЕ Е истинската заплаха-истинската заплаха идва от САТАНИСТИ свързани с окултни сириански йерархии,които ще се постараят да въведат диктатура по техен образец в държавата,после-в Русия,и накрая-по целия свят!Тези хора за сега са невидими,но помнете ми думата-ТЕ СА ТУК и вече подготвят плановете си,които и ще бъдат осъществени,ако народът им го позволи.Те ще направят държавата силна и ще спретнат положението,но на цената на МНОГО МНОГО ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ и ще направят от страната нещо,което наследниците ви няма да искат да си спомнят,ако въобвще останат такива накрая.

Освен хищническата идеология,ще се появят организации превръщаши младежите във войни,сиреч-ПУШИЧНО МЕСО,а момичетата във фабрики за деца точно както в ислямистките държави.Всъщност постепенно ролята на исляма-внасян първо от Турция,а после и направо от арабските държави, ще се повишава докато накрая замени православието и така България сама ще се предаде на турско,или по-точно Турция ще отстъпи пред България,защото те самите ще осъзнаят,че българите са по нависоко в сирианската йерархия от тях!Същото ще се случи и в Русия и постепенно от европейска държава тя ще заприлича повече на арабска такава и като такава ще може да претендира пред тях за правото да властва над Европа в името на алалха.

Да,знам,че това което ви хиша звучи страшно и НЕвъзможно,но именно това са плановете на сирианско-сатанинския съюз,които ще се опита да превземе държавата,ако народа се окаже твърде слаб да му противодейства и твърде зъл за да приеме ръката,която Господ му подава чрез нас!
И ще познаете истината,и истината ще Ви направи СВОБОДНИ!


Неактивен Власти

 • Пописали
 • *
  • Публикации: 51
Еее радвам се, че си здрав все още, чудех се да не са те сбили там на тия протести във Франция :)

Около 190 пъти те помолих учтиво да не ползваш цветове в постовете си, ти така и не се съобрази... и в тази връзка си мисля, че ако беше читав човек щеше да ни уважиш исканията и колянопреклонните молби.
Та реално се питам щом човек е толкова неуважителен, как бихме могли да разчитаме, че тия заплахи и пророчества които пише са реални?

Щом с морков не става, следващия път ако имаш даже една оцветена дума в поста, директно ти отнемам възможността да пишеш в този форум.

Иначе относно писанията ти, ще ти кажа че този дето ти диктува може и да не ти мисли доброто.


Неактивен Гласът на истината

 • Редовен
 • *
  • Публикации: 164
 • Дзен
Е какво толкова пречат цветовете,я?Това е ОКУЛТНО ПОСЛАНИЕ за тези,които могат да го разберат.Съжелявам,че ти не си един от тях власти,но аз пък бих отвърнал на твоята мола с друга моя молба да си запазя правото да оцветявам при,както му викат руснаците,чрезвичайни обстоятелства.Тоест,като стане нещо голямо и рязко,както беше случая с Нашата дама в Париж.Тогава,ако може да дойда във форума и предавам ДИРУКТЕН ЧЕНЪЛИНГ,както се казва от мястото на събетията,ми се ще да оцветявам,защото цветовете са част от ченълинга,те също съдържат информация,макар и под НЕвербална форма.Когато махнеш цветовете се губи и част от информацията,това е все едно на един клип да му махнеш видеото-то и по радиото можеш да разбереш какво става,но кое предпочиташ-да видиш репортаж по телевизията или да чуеш новината по радиото?

Тук при нас нещата са всъщност доста горещи.Истината е че това лято бях на коооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооосъм от ареста.Няма да ти казвам какво точно правя естествено,но бях в много "близки отношения" с един,не съм сигурен за точния превод на български,но мисля че тук му се вика дознател,който на няколко пъти ми пресече пътя.Тогава и за малко трябваше да спра Интернет активността си по обясними причини.Иначе ИДИОТСКИТЕ закони тук не ми позволяват да използвам дори и тази програма,която използвам сега така,че искам колкото се може повече неща относно работата,местоположението и контактите ми да си останат тайна,поне засега.

Истината е,че съм на правилното време в правилното място и този път Бог ме е пратил където и трябва.Наистина не знам колко е опасно при вас в България когато пишеш за политика и дали при вас идва полицията когато си отвориш устата,съжелявам,но по интернет е доста трудно да се установи това,но тук при нас вече си заплашват съвсем открито,а понякога дори и бият.Вече Франция не е това,което беше,но добрата новина е,че народа не е изгубил СПОМЕНА за това което е било и хората тук все още знаят какво трябва да бъде.Поне в провенцията и по-малките градове е така-иначе Париж е вече друга вселена.Затова и считам работата си тук сега за изключително важна и не бих я заменил с България,поне все още не.Някой ден може и да се върна,но не и преди да му се види развръзката на "Войната за Франция".Положението е доста трудно,защото полицията се опитва да ни инфилтрира отвсякъде и повечето начини на комуникация вече са нелегални,но все още се държим.Не вярвай на онези,които ти казват,че Франция,или Европата като цяло е паднала.Полжението е наистина лошо,но войната НЕ Е ИЗГУБЕНА!

Поне не и тук където съм аз.Ако положението стане съвсем зле ще изпратя последно съобщение и ще изтрия собственоръчно регистрацията тук,защото ще трябва да минавам в нелегалност,но докато дойде този ден ще продължавам да пиша когато мога.Аз вече избрах да стана част от тази война и не мисля да изоставям постта си тук.Вече помагам на "определени групи" със способностите си,така че информацията която стига до вас е и информация по която група на "Резистанцията",ако си учил френски ще ме разбереш,също работи.Не мисли,че вече не е била проверявана,и благодарение на нея лятото успяхме да отървем арест.Въпреки,че не е много много сигурно дали другия път пак ще извадим същия късмет.Но като че ли НЯКОЙ отгоре ни пази.Поне засега.

Хората вече изгубиха всякакво доверие в Макрон и вече тук съвсем открито се говори за смяна на системата.Дори льо Пен вече не е любимка.Говори се как тя на няколко пъти вече е сключвала неизгодни сделки с представители на определени компании и че се е продала на едни определени групи,които ще продължат да пълнят страната с мигранти,а и съпруга й също е силно компрометиран.Въобвще в тази ситуация французинът вече губи вяра във всичко и във всекиго,освен в себе си,и точно в такива ситуации ние Туатауаните направо ИЗБУХВАМЕ!

Ние сме свикнали да сме в положение когато няма никой друг,който да ни помогне,освен ние самите на себе си и в такива ситуации вместо да се отчайваме и да се жалим изоставяме всякакво упование във ВЪНШНИ сили и започваме да разчитаме САМО НА СЕБЕ СИ!

И това е урок от който французите днес силно се нуждаят,и аз съм на правилното място по точното време да им го предам.Считам го за моята МИСИЯ,разбраш ли?

А като си я изпълня,ако все още остана жив,тогава ще му мисля за завръщане и какво ще правя с България.Тази страна никога не ме третира добре-още от съвсем малък свикнах да си проправям път само с бой и нерви напред.Циганите ме мразеха,че се българеех,българите ме мразиха,че съм циганин,а гърците ме мразиха и заради двете!Така и не успях за 26 години да си намеря мястото там,при вас,дойдох тук и за помалко от 3 месеца си намерих и приятели,и достойна заплата,и кауза за която да мога да умра и най-вече онова чувство,че си точно там където трябва да си и няма за како да съжеляваш повече.Какво ми остава в България?
И ще познаете истината,и истината ще Ви направи СВОБОДНИ!


Неактивен Гласът на истината

 • Редовен
 • *
  • Публикации: 164
 • Дзен
Въпреки че в момента не съм на територията на България все още има една "скрита" връзка,която ме държи при вас и тя идва от факта,че имам определени посления,която трябва да ви предам свързани със съдбата на този народ и свързаните с него НАШИ души,които все още са там и които ще трябва да действат за да спасят или погубят този народ.Тяхната съдба също няма да е лесна и те се нуждаят от тази информация,повярвайте ми!

За това мое задължение си напомних отново когато тази седмица преглеждах новините от България по Интернет и разбрах за поредната простотия на Волен.Не,не съм тук за да коментирам политиката,заклевам се,но има нещо много много важно,което трябва да знаете за ДУХОВНОТО състояние на българите в момента и за разпределението на силите в "оня" свят над територията на България.Това НЕ Е СВЪРЗАНО с моментното състояние на самите политици на тази територия нито с временни тайни политически сделки и мръсни далавери,които се въртят в момента.Знам,че за някой,който не е много навътре в политическата материя това може да му се струва като нещо твърде повърхностно,твърде тривиално,твърде как да се изразя-просто за да му се обръща внимание,но истината този път е по-дълбока от това,което се вижда и се чувствам длъжен да ви споделя някой неща,които просто няма как да станат лесно достъпни за вас,поне за повечето от вас.

Както пиша в тази тема от почти година насам за България се води една своеобразна "Духовна война" между сили съпрчастни с извънземните от звездата Сириус,истинките създатели на този народ и тоговорните за заселването му на Земята,и извънземните подкрепени от Орионската коалиция,зад които застава и тази група във Франция чийто член съм и аз.Така,че мога да ви кажа,че имам информация направо от "кухнята",която няма как да ви бъде дадена по други канали.Ето това са моите доводи защо,ако смятате че може да съм прав,си заслужава да погледнете сериозно на информацията ми.

В момента Орионците,или нека да ги наричаме с гиганските космически сили,които застават зад тях-червените се опитват да изтикат представители на нашия народ-Туатауани сред управляващите във властта.От другата страна са Сирианците,или нека просто ги наричам-сините,които се опитват не само да ги заблокират,но и да поведат страната по пътя на еднолична авторитарна диктатури,да ограничат всичките ни свободи и в края на краищата да превърнат българите в просто едни ПИОНКИ на извънземните си лидери.

По средата са тези,които ще нарека просто Сатанистите и те следват една доста жестока и тъмна йерархия,която по принцип ненавижда и двете фракции,но в конкретния случай просто се опитва да вземе колкото се може повече власт и да е сигурна,че нейните представители ще бъдат избрани за глави на идващата диктатура от сините и така въпреки,че те ще дирижират парада,реалната власт ще си остане в ръцете на Сатанистите,които срещу определени отстъпки ще получат правото да правят с българския народ буквално каквото си искат.

Над червените и сините,не сред звездите,а сред това което вие наричате "оня свят",а по-правилно би било да се нарече Висшите измерения властва друга йерархия много по-силна древна и дълбока от всички тях, които има своите средства да получава информация и още по-важното-СИЛИ направо от създателя на тази Вселена-съществото за които всички религии накратко са измислили името Бог!Това горе долу е ситуацията над България в момента и ако не можете да разберете как тези сили са взаимносвързани една с друга и как точно работят техните взаимовръзки няма да можете и да разберете НИЩО от това,което се опитвам да ви кажа.

Накратко това,което се случва сега над България е че светлата йерархия,или нека да си ги наричам с "народните" им имена-ангелите се опитват да изпратят реинкарнации на нашата йерархия-Туатауани на висши управленски места в ръководството на държавата за да може народа да ги припознае като свои и те да успеят да изведат държавата от предстоящата диктатура,която пък представителите на синита със сатанистите се опитват да наложат.За да бъде наложена диктатурата ще е необходимо първо доверието към всички партии да бъде напълно сринато-почти е постигнато,после сегашния управленски апарат да бъде обвинен в пълна некомпетентност-работи се по въпроса, и накрая като единствена възможна алтернатива,както и за да "не се изложем пред европейците" да бъде поставена една компромисна структура,която ще идва не от политиката,а от бизнеса.Този човек ще трябва да замени ББ и по негово време ще започне истинската поличейщина.И то такава полицейщина,каквато е нямало дори и през комунизма.Сегашните сътресения във властта и окалянето и на ГЕРБ и на БСП са предвестниците на идването на този човек,който сам архонтът наричан от вас Сатанаил е "назначил" да управлява България за вбъдеще.Позволи ли му се на този човек да вземе власт-тъжни времена ще настанат над страната.

Но за да може той да стигне до властта първо е необходимо нещо,което е много трудно да се опише с думи,но предполагам всички вие разбирате какво имам предвид-необходимо е народа да изгуби ВЯРАТА си във ВСИЧКИ негови политици.И тук не говоря за онази "вяра" която те се заклеват да имат когато един човек вземе определена власт,а за онази "скрита идея" за вяра,която всеки един човек има във себе си.Тоест,ако народа вече не може да припознае НИКОЙ от тези които са в парламента като изпълнител на своята воля и ако не може да им има никакво доверие,тогава,И САМО ТОГАВА сатанинския избранник ще може да дойде и да властва безпрепятствено.

Сега ще ви обясня защо.

Когато един човек придобие власт,и то имам предвид власт защитена от закони,а зад законите стои институция,която контролира определена територия,то сили отвъд нашия свят също се активират за да предпазват или навредят на този човек.И процеса на активирането им НЯМА НИКАКВА ВРЪЗКА С ЛИЧНОСТТА МУ!

Знам,че може би ще ме сметнете за луд и ще си помислите,че това което говоря са пълни глупостти,но ви МОЛЯ да помислите СЪС СЪРЦЕТО СИ над това което казвам.Когато овластен човек заеме длъжност силите които могат да се възползват от тази длъжност по един или друг начин също се задействат и започват да му оказват влияние.Влияние на страшно много нива.Така когато някой заеме длъжността на народен представител тези сили се активират или за да подсигурят електората му и да го използват за да въздействат над хората,които са го избрали,или за да се опитат да разрушат тази вяра в него и на хората,които са го поставили там въобвще вече да не им пука дали той изпълнява или не техните очаквания.Така се вменява или снема "вяра" в управлението по едни доста сложни и многопластови изчяло ДУХОВНИ механизми.Та за да може сатанинския избранник да дойде и да изпълни плана на началника си е необходимо доверието във ВСИЧКИ и то имам предвид всичи ДО ПОСЛЕДНИЯ ЧОВЕК народни представители да бъде разрушено така че на хората вече да не им пука кой е в парламента.

Сега ще ви кажа защо това е толкова важно.

Защото ангелите са обещали да дадат закрила над ВСЕКИ ЕДИН представител на народа във властта докато има хора, които са го избрали и които са ДОВОЛНИ от поведението му.Според тези правила те имат правото да се намесят ПРЯКО в действията на сатанинските избранници когато те решат да направят нещо неотговарящо на очакванията,които избирателите на този човек са му възложили и за което той изрично ПУБЛИЧНО е изявил волята си, че е против.

Според тези правила така ангелите могат да осуетят и самото пристигане на сатанинския избранник.Но,ако хората представляващи част от този електорат са напълно съгласни с идването му и напълно го подкрепят,то тогава и няма проблем той да дояде,да разпусне парламента и да започне да си прави каквото си иска с държавата.Сега разбирате ли какво ВСЪЩНОСТ е направил Волен по телевизията?ВМРО е напълно съгласна с действията на ГЕРБ,които по сатанинския план ще бъдат сериозно компрометирани и като такива ще служат като платформата пред която сатанинския избранник ще дойде на власт.

Естествено Волен НЕ знае за този човек нито е посветен в тези тайни,но онези които "дърпат конците" отвъд този свят го знаят и разбират и като такива са му повлияли по съответния начин.Не искам да коментирам качествата на тази личност,а САМО това,което става зад кулисите,но истината е че в момента има само една партия в парламента която в действителност оправдава очакванията на електората си и докато тя седи там ангелите имат ВСЯКО ПРАВО да се намесват в политиката на страната и да възпират действията на сатанистите целящи превземането й.Сега поведението му има ли смисъл според вас?
И ще познаете истината,и истината ще Ви направи СВОБОДНИ!


Неактивен Власти

 • Пописали
 • *
  • Публикации: 51
Опа, радвам се че спазваш това за цветовете, разумен ход. Както може би си разбрал след енергийните сканирания.
Не може да пускаш цветове, може да подчертаваш, удабеляваш ама цветове... не.
За политиката и духовните войни нямам какво да кажа.
Успех!


Неактивен Гласът на истината

 • Редовен
 • *
  • Публикации: 164
 • Дзен
За сега се налага,и без другото нямам чак толкова време за "обработка" на постовете си сега.Наближава поредната вълна от големи събития на световната сцена и все щое не е ясно кой какво и на кого ще направи,дор и аз не мога да проникна толкоз надалеч затова за сега бих искал да пазя този сайт като "последната си линия надежда" преди нещо твърде НЕобратимо да се е случило както с мен така и с тази реалност.

Просто ще се налага да НЕ оцветявам!
За сега.
И ще познаете истината,и истината ще Ви направи СВОБОДНИ!


Неактивен Гласът на истината

 • Редовен
 • *
  • Публикации: 164
 • Дзен
Въпреки,че имам огромен куп задачи и отговорностти все пак се чувствам длъжен да ви предам определени информации,които стават все по-актуални с всеки изминал дн за България,че и за света.Ако него направя се страхувам,че ще застраша не само собствените си отговорностти,които от отдавна съм поел,но също така и ЦЯЛАТА НИ РАСА,което е нещо непоносимо за мен,и въпреки,че с всеки един изминал ден все повече ми се струва,че нас и нашето бъдеще изглежда все по-несигурно и трудно,съм длъжен да ОПИТАМ да дам най-доброто от себе си,докато все още мога.

И така в момнета се случват най-вече две неща в по-ТЪНКИТЕ светове над България.

Първо-сирианците се опитват МОЩНО да нахлуят във вътрешната и веншната политика на страната като подготвят своя кандидат диктатор да бъде представен на "изтъпелите маси" и те да го превърнат в поредния спасител,който естествено нищо няма да напарви за добро,а ще остави страната в още по-лошо положение.

Проблемът обаче е,че в момента страната на практика се намира в Орианската сфера на влияние и те са ограничени откъм възможностите си да действат ПРЯКО върху нея и населението й.От няколко месеца вече ББ на практика е ПОД СИРИАНСКИ КОНТРОЛ и дори и обикновенния човек може да го види мв угриженото му изражение и често несвързаните му думи.Ако сте забелязали той вече не се опитва да взема превес в медиите и да блазни егото си с народните дела,нито пък да се изказва като най-компетентата институция в държавата,както преди много пъти го е правил.Дори и тази кампания беше далеч по-тих от обекновенно.Причината е,че вече му е казано че скоро той ще трябва да слиза от власт за да проправи пътя на човекът,който в действителност трябва да откъсне България от американската сфера на влияние,да възстанови старите комунистически терористки практики и да превърне държавата в ДИКТАТУРА!!!

В момента вече тече активна кампания по тази посока и първите й плодове скоро трябва да станат видими под формата на отрицание от американизма,ЕС и НАТО и мощно течение,което да изхвърли всечки про-американски елементи от ГЕРБ,а след това и да предвъзвести създаването на нова партия от тях под контрола на сирианците,чиито лидер трябва да стане първия нов диктатор на България.

Проблема е,че сатанистите,които в момента управляват държавата,а те са два много влиятелни рода на практика поделили си контрола над държавата-и двата рода все още не са напълно съгласни с новия план за България и влиянието отвъд океана е все още силно за да може този план да бъде приведен в движение,а и ЕС е твърде силен тук,все още.Затова за въведението на този план,разцепването на ГЕРБ,свалянето на ББ от власт и извеждането на новия лидер ще е нужен и ВЪНШЕН тласък,на което и сирианците разчитат.Ще има мощно сбитие,което в близките 2-3 години ще трбва да разцепи ЕС по шевовете и да противопостави богатите на бедните държави,мигрантите срещу коренното население,както и да срени икономиката на съюза.Когато това стане,това ще е и сигнала за разцепването на ГЕРБ и началото на възхода на новия диктатор на България.

Пристъпването на България обратно в руската сфера на влияние трябва да е част от много по-широк процес на настъпление на Запад на Русия и сключването на един нов и силен Евразийски съюз чиято цел ще е да се првърне в проводник на сирианското влияние на Земята,естествено под сатанински контрол.

Но,тъй като сатанистите и сирианцието още не са се разбрали напълно какво точно ще означава сирианския контрол над Земята и какво може да се направи,ако се образува нова свръхсила под извънземен контрол на наншата планета,то и затова все още,този съюз на може да се покаже на бел свят и участниците в него се крият по висшите етажи на властта в различните ни правителства пръснати по света.

В българия този процес започна с премахването на Цветанов-знак,че България трябва да премине в Евразийски,а не в Европейския съюз и сега продължава с избирането на Гешев за главен прокурор-следващата стъпка ще бъде постепенното поглъщане на структурите на БСП от ГЕРБ по местта,ще видите какво ще се случи с левицата сега след тези поредни провалени местни избори,и в края на краищата разцеплението в ГЕРБ между русофили и русофоби което самият ББ е започнал като отстранява хората на Цветанов-до един свързани с Америка и западните служби.Кой си мислите,че ще ги замени-отговора е прост-хора свързани с ИЗТОЧНИТЕ служби,и те така докато накрай самите ГЕРБ на се разцепят на хора поддържащи запада и тези поддържащи изтока като ББ ще се окаже начело на крилото поддържащо изтока преди той самията да бъде свален за да може на негово място да бъде издигнат избрания от сатанистите и сирианците човек.

Този процес вече е започнал с ликвидирането на опозиция и превземането на съдебните служби от хората свързани с изтока.Първо падна Цветанов за да се открие полето за "чистка" сред свързаните със Запада хора в съдебната система.Сега Гешев ще бъде натоварен с мисията да порведе тази честка,а по късно ще има и "реформа" в МВР,която ще замени западно-ориентираните хора,с източно ориентирани такива.А накрая такава реформа ще трябва да се проведе и в армията,която трябва да стане послушна на Москва.

Същевременно ще започне процес на "подмяна" на опозицията в държавата с такава пряко контролирана от Кремъл докато не изчезнат всички наченки на западно влияние и с процеса на разпад на ЕС страната не бъде отново придърпана към Изтока.За тази цел сега се удря Атака и се компрометира Волен Сидеров-последния останал истински български националист,който не е под прякото сирианско командване.Въпреки,че това,което ще ви кажа противоречи на логиката и на информацията,която получавате истината е,че тази партия се намира НЕ под сатанинско влияние,а под БОЖЕСТВЕНО такова и за да може сатанинския план да продължи необезпокояван тази партия трябва да бъде унищожена напълно.Това е ЗАДЪЛЖИТЕЛОН условие за да може този план дори да започне.И точно това се вижда на тези избори-изкарване на всичките им кирливи ризи,маргинализиране на електората,разпръскване на базата им,поставяне на конкуретни поддържани от сатанистите и всички похвати на подмолната държавна машина за да може тази партия да бъде отслабена,отритната и в края на краищата унищожена.Следващата стъпка ще е довършването на БСП,която вече не се ползва с привилегиите на Москва и насочването на верните й хора към ГЕРБ,който трябва да бъде разцепен.За това вече оворих по-горе като това което казах означава,че постепенно по места структурите на БСП ще бъдат поглънати от ГЕРБ като тези,които сирианско-сатанинската мафия намери за полезни ще преминат необезпокоявани към ГЕРБ,а онези,които не могат ад бъдат полезни ще излязат постепенно от политиката.Ще видите как ще протече и процес на русофилизация на ДПС,при които ще останат САМО кадри верни на Русия повече отколкото на Турция,но в замена на този отлив от доверие и намаляване на влиянието на ДПС на мюсюлманите ще им бъде позволено на тероризират християни в смесените райони с РУСКО ПОЗВОЛЕНИЕ и български мюсюлмани от ДПС ще участват в ислямизацията на Русия,която предстои.Така на турците ще им бъде позволено отново да се върнат към старата османска политика на терор и асимилация на населението ни,но ПОД РУСКА ШАПКА,като не Анкара,а Москва ще определя границите и те ще трябва да правят това,което ще бъде позволено на Чеченците и други кавказци да правят в Русия,а не да се върнат обратно към старите османски зверства.Тези,от тях които се съобразяват с новото положение и поставят Русия пред Турция ще бъдат възнаградени с ВЛАСТ,но тези които просто искат да се върнат към старото положение преди освобождението ще бъдет ЖЕСТОКО наказвани от самите турци и техните собствени хора ще се обърнат срещу тях,така че очаквайте и сериозни брожения вътре в самото турско малцинство,ако този диктатор наистина дойде на власт!!!
И ще познаете истината,и истината ще Ви направи СВОБОДНИ!


Неактивен Гласът на истината

 • Редовен
 • *
  • Публикации: 164
 • Дзен
Второ-подготвя се ОСВОБОЖДЕНИЕТО на страната от приклещилите я сатанински сили с помощта на НАС-Туатауаните.За тази цел вече е избрана ЕДНА от нас,която в съвсем скоро време, но точното време когато тя ще трябва да бъде издигната в публичното полезрение все още НЕ е уточнено,ще трябва да излезе напред и тя ще бъде подготвена за бъдещия лидер на България.Това е НАШИЯ ПЛАН!

В момента тази жена,която е родено в едно "видно"(повече подробностти няма да издавам)българско семейство има достатъчно проблеми с души свързани със Сирианската йерархия така,че тя не може да излезне лесно напред.За това е необходимо преди това да й бъде "подготвена почвата" и за тази цел в момента вече тече процес на извеждането на НОВА ПОЛИТИЧЕСКА ФОРМАЦИЯ,която ще трябва да бъде използвана от нас за да подготвим ТЯ да я оглави и да излезе начело на България.Именно за откриването и развитието на тази политическа формация ни трябват Орионците и те вече СА ПОЕЛИ АНГАЖИМЕНТА,на по-високите енергийни нива,да я съставят.След като тя бъде въведена в политическото ни пространство нашата избранница ще я углави и когато тя го направи ще дойде и времето БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОПРАВИ И НИЕ ДА ЗАСТАНЕМ НАЧЕЛОТО Й!

Но има и ПРОБЛЕМ.И този проблем сте Вие-САМИТЕ БЪЛГАРИ!Ние искаме да Ви помогнем,или по-скоро искаме да си оправим собствените каши,като в процеса ще се облагодетелствате и Вие-жителите на Балканския полуостров,сред които в момента сте и Вие-Българите.НООООООООООООООООООООООООООООО,ако Вие българите продължавате да сте толкова озлобени,поробени и раздробени както сте в момента този план може и да се провали.И тогава ВИЕ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОЛКО ТОЧНО МРАЗИМ Ке-Да!

В момента ние сме се съгласили да участваме в план,който включва на Вас-Българите да Ви бъде помогнато и Туатауанска енергия,мощ и знание да бъдат насочени към вашата карма,НООООООООООООООООО,ако Вие самите решите да Я ОТХВЪРЛИТЕ,то тогава тези ДАРОВЕ ще бъдат насочени към други народи на Балканския полуостров и в крайна сметка Ни-Туатауаните ще направим така,че да има ВОЙНА между тях и Вас-Българите,ако сега отхвърлите помощта ни.

А да ни отхвърлите ще поискат САМИТЕ ВИ СЪЗДАТЕЛИ-тези,котио са Ви сложили тука,на тази планета,и който(наедно много по-ниско енергийно ниво)Ви смятат за ЧАСТ ОТ ТЯХ!

За тях-Ние Туатауаните сме врагове и те ще искат да ни третирате като такива.Ако го направите-Ние ще отвърнем ПОДОБАВАЩО!!!

Те ще изискат от Вас,на едно много много по-дълбоко фундаментално и подсъзнателно ниво да се ПРОТИВОПОСТАВИТЕ на тази нова идваща политическа формация и да бъдете заробени от тяхната карма,така както те смятат,че Вие трябва да бъдете УПОТРЕБЕНИ!

Това ще означава да се противопоставите на тази нова политическа формация без и Вие самите да можете да разберете ЗАЩО и да поискате лидерите й да бъдет избити,което и сирианците ще направят под доволните погледи на сатанистите докато те заробват България в новата си диктатури и след това използват унищожението ни като подходяща платформа за да спрат реинкарнирането ни на целия Балкански полуостров.Тогава вече ВОЙНАТА ще бъде НЕИЗБЕЖНА и не очаквайте милост от нас!Застанете ли на пътя ни за завръщане обратно на целия Балкански полуостров,то тогава и ние самите ще бъдем принудени да ви отвърнем подобавщо!

Затова това което БОГ ще изисква от Вас в следващите няколко години ще бъде да подкрепите тази надигаща се нова политическа формация,да й съдействате тя да стане водещата политическа сила и след като това бъде постигнато да позволите на нашата избранница да оглави тази държава.Това е и пътят за СПАСЕНИЕТО на България!

Всичко останало ще завърши с нейното УНИЩОЖЕНИЕ!

Тази политическа формация ВЕЧЕ Е ЗАПОЧНАЛА ФОРМИРАНЕТО СИ от хора недоволни от управлението на ГЕРБ,които застават зад различни други политически лидери,които те считат за подходяща АЛТЕРНАТИВА на сегашната власт!

Такива в момента надигащата се партия на Слави трифонов, такава е и Мая Манолова, такава беше и бишата кметица на квартал Младост в София,която сега е в затвора.Под ръководството на елементи от Орионската йерархия все още останали в България(казвам все още,защото сирианците са ги "подхванали" много силно и ако те не се съюзят с нас в скоро-скоро време съвсем ще ги ИЗКОРЕНЯТ)всечки тези сили на опозицията ще трябва да се ОБЕДИНЯТ в една единствена партия,която ще трябва да стане АЛТЕРНАТИВА на ГЕРБ и сегашното статукво.Това е плана!Затова и не се учудвайте,ако Мая Манолова влезе в партията на Слави Трифонов или обратното,нито пък,ако изведнъж Слави започне да подкрепя това,което е останало от БСП-то или обратното,или елемнети от ГЕРБ и ДПС започнат да се вливат в тази партия.ТАКЪВ Е ПЛАНЪТ!

В следващите няколко години ще трябва или тази ПАРТИЯ НА НАДЕЖДАТА да се формира и да оглави планът за СПАСЕНИЕТО на България,или тя тотално да бъде унищожена,всички нейни членове да бъдат принудени да избягат в чужбина или направо УБИТИ и над България да се спусне завесата на една тотална ДИКТАТУРА,която да превърне държавата в поредната крачка от плана на Сатанистите за създаване на единна ислямистка сатанистко-сирианска диктатура,котяо да ЗАРОБИ цялата планета.И тогава,да,наистина българите ще се ползват със СТАТУС в тази диктатура,но не Ви се ще да разбирате на каква ЦЕНА ще трябва да стане това!

За да не се стигне до там ще е необходимо народът първо да се припознае в тази новоформираща се партия,да нарастне членската й маса,да се включи ЦЯЛАТА ОПОЗИЦИЯ срещу ГЕРБ и техните сатанисти в нея и тогава тя ще биде оглавена от нашата избранница и ДОБРИТЕ ВРЕМЕНА ЩЕ ДОЙДАТ ЗА БЪЛГАРИЯ!

Преди това да стане обаче Вие всички ще станете свидетели на сериозни рокади в политическото ни пространство и ще видите как нещата ще се изменят РЯЗКО за да може времето ни да дойде.Като за начало ще видите постепенното издигане на Слави Трифонов като бележита политическа фигура.Това е процес подготвян от доста доста време и неговото задвижване вече е започнало.Очаквайте ИЗНЕНАДИ от Слави трифонов в следващите няколко месеца!Това с Мая Манолова е само НАЧАЛОТО!Орионците имат пряк контрол над тази формация и очаквайте от тях в скоро време да привлекат на практика ВСИЧКИ,които са срещу сирианцияте,а това ще означава и срещу Сатанистите в България,на своя страна!Това ще означава,че с унищожаването на ЧСП все повече и повече елементи от тях да се привързват към Слави,което естествено ще бъде много добре използвано от ГЕРБ за да ги омаскарят.После очаквайте и националистите и десните също да го припознаят като алтернатива на ГЕРБ и той да се озове в едно много странно политическо пространство където НИКОЙ не знае точно какъв е Слави-ляв или десен,отговорът ще е прост-той ще е НАШ-под ОРИОНСКИ контрол!

Накрая и самият "алтернативен"-Волен Сидеров ще трябва или да припознае набиращата популярност партия на Слави Трифонов като АЛТЕРНАТИВАТА за България,или да обрече партията си не само на изчезване но и на преследване от страна на мафиотската ни съдебна система.А стане ли това вече ще дойде и времето когато сирианците ще приведат своя план за създаването на новата си световна сила под контрола на Сатанистите в действие.И стане ли това-ще дойде КРАЯ на всяка надежда за по-добри времена над България,освен ако не си мислите,че щом ще Ви дадат контрола над някакви си "цигански племена",това ще е много добре за Вас?

А дойде ли момента в който и Атака ще се присъедини към партията на Слави нарастващата анти-ГЕРБ коалиция ще дойде и момента когато ТЯ-нашата избранница ще се покаже изпод тази партия и ще започне да действа открито и да поиска да я оглави.Което и ще стане,защото ТАКЪВ Е ПЛАНЪТ!

И тогава народът ще трябва да избира-неочакваната алтернатива или РОБСТВОТО под волята на тези,които то нарича своите "богове"-под волята на съществата,които са го създали?
И ще познаете истината,и истината ще Ви направи СВОБОДНИ!


Неактивен Синеочка

 • Мечтател
 • Global Moderator
 • Потребител неЧовек
 • *
  • Публикации: 968
 • Find your way
Гласчо, много интересни неща си писал сред многото плява, която си избълвал. Опитай се да не бъдеш така логореичен в изказа си, защото затрудняваш читателите. А наистина има интересни точки , които си маркирал, но за да достигнеш до повече хора, трябва да се опиташ да пишеш по събрано, разбира се, доколкото това ти е възможно.
От написаното научих доста за теб и за живота ти и може би едва сега започвам да те разбирам.

Ще ми се, ако имаш възможност да ми споделиш какво ти е мнението за ИДИЛ и техните нападения и опитите им за инвазия. Като цяло и за исляма,като религия, какво ти казва космичния глас?

Другото, което ми е любопитно е, дали не визираш Слави Трифонов , като човекът, който ще бъде поставен от Сатанаила ?
Когато падна искам да е , защото съм скочила, а не защото някой ме е бутнал..